Dit zijn de belangrijkste trouwtrends van 2019 volgens Pinterest
© Unsplash

Dit zijn de belangrijkste trouwtrends van 2019 volgens Pinterest

Door Charlotte Deprez  & Elise Van de Meulebroucke
Leestijd: 1 min

Elke bruid in spé weet dat Pinterest het mekka is als het gaat om wedspiration. Naast droomjurken pinnen, kan je er eindeloos scrollen en ideetjes opdoen voor de zaaldecoratie, tafelschikking, de bloemen, noem maar op. Met miljoenen trouwfoto's bij de hand, is dit het medium om je te helpen met het plannen en structureren van de beste dag van je leven.

Naar goede gewoonte publiceert Pinterest zijn ‘Wedding Report’ met gedetailleerde zoekopdrachten van de afgelopen maanden. Wij doken in de data en onderscheidden enkele belangrijke huwelijkstrends.

Lees ook: Trending: trouwen op latere leeftijd. 

/

Plus size trouwjurken

Pint Embed Link

De meeste bruidjes zijn stevast op zoek naar een bijzondere jurk, een nieuw trouwlabel, of een persoonlijke stijl. Ze wenden zich naar Pinterest voor de jurken, in alle maten.

/

Pakken voor vrouwen

Pint Embed Link

Homohuwelijken worden steeds vaker gevierd, dus is het logisch dat vrouwen op zoek gaan naar het perfecte driedelige pak voor hun bruiloft.

Lees ook: I Do, I Do, originele trouwideeën voor 2019. 

/

Intieme strandhuwelijken

Pint Embed Link

Strandhuwelijken stoten stilaan de “kasteelhuwelijken” van hun troon. Trouwen op een Grieks eilandje, hoe klinkt dat?

/

De trouwfeesten in eigen tuin

Pint Embed Link

Wie het geluk heeft om over een grote tuin te beschikken, kan misschien een trouwfeest op eigen grond overwegen. Een ideale budgetoplossing, en je hebt alle vrijheid naar data toe.

/

De runaway bride (én groom)

Pint Embed Link

Koppels die geen zin hebben in de pracht en praal, de commotie en de compagnie, kunnen er voor kiezen om lekker met z’n twee de benen te nemen en een intieme ceremonie te houden. Wegvluchten maar!

/

Fluoriscerende touches en neon lichten

Rookbommen van alle kleuren voegen een uniek effect toe aan trouwfoto’s of verlovingsfoto’s. Onderzoek naar deze spielereien neemt voortdurend toe. Hetzelfde voor persoonlijke berichten, geschreven in neondraad bijvoorbeeld. Kortom: “add some colour”!

Pint Embed Link

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Bride, Huwelijk, Lifestyle, Trouwfeest, Wedding.