Parfumliefhebber? Test elke maand een nieuwe geur met een abonnement op Parfumado
© Parfumado

Parfumliefhebber? Test elke maand een nieuwe geur met een abonnement op Parfumado

Leestijd: 1 min

Wie even vaak van parfum wisselt als van paar schoenen kan voortaan elke maand voor een prikje een nieuw parfum bestellen op de site van Parfumado. Een site met meer dan 250 parfums waaruit je maandelijks je flesje naar keuze bestelt. Hoera!

Na het succes in Nederland komt Parfumado nu ook naar België. Je vindt op de Parfumado site zowel klassieke parfumeriemerken als enkele erg goede nicheparfums, zoals Escentric Molecules, The Different Company en Dsquared2.

Een heel leuk intitiatief, toch? Je betaalt 14,95 euro per maand voor een flesje van 8ml.

Parfumado

Zo kan je het parfum eerst voor een poosje testen, zien hoe het je bevalt, of je man er van houdt en hoe je omgeving reageert, vooraleer je die grote, dure fles parfum aankoopt.

In een parfumerie is het immers moeilijk om je keuze te maken. Het aanbod is groot en je neus is na drie geuren verzadigd waardoor alles op elkaar begint te lijken en je een parfum niet meer optimaal ruikt.

Ook is een parfum soms lekker op de huid van je vriendin maar daarom niet op de jouwe, jammer genoeg. Dat heeft onder andere te maken met de PH-waarde van je huid: een vettere huid houdt de topnoten (zoals citrus en fruit) langer vast waardoor het parfum soms overweldigend kan overkomen. Op een droge huid verdwijnen sommige facetten van een parfum helemaal. Vooral de frisse, vluchtige noten vervliegen waardoor delicate parfums soms té weinig indruk maken. Door een rijke bodymilk te gebruiken kan je ervoor zorgen dat je parfum langer houdt.

Je kan je lid maken via parfumado.com. Je lidmaatschap ongedaan maken doe je eveneens in een paar klikken.

Ontdek hier wat mensen de lekkerste geur ter wereld vinden.

 

 

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Abonnement, Geuren, Parfum, Parfumando, Parfums.