Opening Docks Bruxsel: 3 redenen om langs te gaan
©

Opening Docks Bruxsel: 3 redenen om langs te gaan

Leestijd: 1 min

Met Docks Bruxsel is onze hoofdstad, voor het eerst in 35 jaar, weer een shopping center rijker. En van een grootse aanpak gesproken! Het shopping center telt 113 winkels, waaronder verschillende horecazaken en zelfs een cinemacomplex. Ter gelegenheid van de opening organiseert Docks Bruxsel een shoppingzondag op 23 oktober. Drie redenen om langs te gaan: 

  1. Natuurlijk zijn de grote winkelketens aanwezig, maar verder huisvest Docks Bruxsel ook verschillende premium merken zoals Michael Kors en Liu Jo en enkele unieke zaken zoals H&M Home (eerste vestiging in Brussel), Kiabi (eerste vestiging in België) en de Samsung Experience Store (eerste vestiging in België).
  2. Van shoppen krijg je honger en daar wordt in Docks Bruxsel rekening mee gehouden. Een snelle hap of een uitgebreide maaltijd? Je kunt kiezen tussen een twintigtal horecazaken: lekker Grieks bij Ergon, een snelle hap bij de onvermijdelijke McDonald’s of nagenieten met koffie bij Les Cupcakes d’Emilie.
  3. Docks Bruxsel is zo veel meer dan een shopping center. Naast het cinemacomplex met acht bioscoopzalen, is er ook nog het indoor avonturenpark Koezie en een evenementenhal. Verder organiseert Docks Bruxsel regelmatig gratis live concerten. Zo kun je op vrijdag 28 oktober genieten van de zangkunsten van An Pierlé, Noa Moon en andere artiesten.

Docks Bruxsel, Lambermontlaan 1, 1000 Brussel. www.docksbruxsel.be.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Brussel, Docks Bruxsel, Shopping.