Onze selectie activewear voor het nieuwe jaar
© C&A - Left : Sweater, € 29,99; Joggingbroek, € 25,99 - Right : Sweater, € 29,99; Joggingbroek, € 25,99

Onze selectie activewear voor het nieuwe jaar

Leestijd: 1 min

Wil je het nieuwe jaar inzetten met goede gewoontes? Aan de basis van een gezonde levensstijl ligt voldoende beweging. Voor al wie nog een duwtje in de rug kan gebruiken, selecteerden we de leukste activewear aan een sportief prijsje.

De nieuwe activewear-collectie van C&A maakt het volhouden van goede voornemens een pak makkelijker. Bovendien kan je de stuks naar hartelust mixen en matchen en hoef je je geen zorgen te maken wanneer die ene legging nog in de was ligt en je de bijpassende top reeds hebt aangetrokken.  Ontdek onze selectie:

1. Tijdloos joggingpak

Deze comfy set is ideaal voor je dagelijkse ochtendwandeling of onderweg naar de sportschool. De zwarte kleur gaat nooit uit de mode en maakt dat je het pak seizoen na seizoen kan blijven dragen.

2. Flower power

Niets beter dan wat flower power om je work-out extra kracht bij te zetten. Deze fleurige set van C&A draag je zo naar een HIT-les of combineer je met een top of pull indien je voor low intensity opteert.

3. Prints, prints, prints

Voor het combineren van activewear gelden geen tot weinig regels. Wees daarom niet bang om verschillende prints met elkaar te combineren. Werk in laagjes zodat je het aan het begin van je work-out niet te koud en aan het einde niet te warm krijgt.

You do the casual. We do the look.
You love fitness. We do the fit.

De activewear-collectie van C&A is beschikbaar in een selectie van winkels in België en Luxemburg en op c-and-a.com zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijzigingen.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met C&A.
c-and-a.com

LEES OOK:
Goud, glamour en luxe met ghd
Partymodus on met de feestelijke make-up van Dessange
Deze donsjassen staan hoog op onze verlanglijst voor de winter

Commercieel team De artikels van >