De donsjassen die hoog op onze verlanglijst staan voor de winter
© The North Face

De donsjassen die hoog op onze verlanglijst staan voor de winter

Leestijd: 1 min

Op zoek naar een nieuw donsjas? The North Face lanceert met de High Pile-collectie een reeks knusse fleece-jassen die je de hele winter stijlvol warm houden.

/

Midden november presenteerde The North Face de gloednieuwe High Pile-collectie.

Lees ook: 25 duurzame cadeaus voor onder de kerstboom.

De lijn omvat onder andere een fleece-versie van het iconische 94 High Pile Denali Jacket en de High Pile Nuptse Jacket in een kenmerkende jaren 90-stijl, die zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar is. Alle stuks zijn naast zacht en stijlvol, ook nog eens gemaakt van 100% gerecycleerde polyester.

High Pile-collectie van The North Face

België is eindelijk de winter ingegaan en je warmste kleren uit de kast halen is nu het vriest in ons land een must geworden.

Hoewel het een klassieke winterjas is, vragen veel mensen zich nog steeds af hoe ze de perfecte donsjas moeten kiezen. De nieuwe collectie van The North Face maakt dat alvast een stuk makkelijker.

De 94 High Pile Denali fleece kost € 200 en is voor zowel mannen als vrouwen uitgebracht in het blauw, zwart en wit. De High Pile Nuptse kost € 350 en is voor vrouwen beschikbaar in het wit, zwart, felblauw of donkergroen en voor mannen in het wit, zwart, felblauw of bordeaux.

Lees ook: Belgisch schoenenlabel Morobé lanceert eerste schoenencollectie.

Redactie Marie Claire De artikels van >