Ontdek de kerstpop-up van Delvaux in Hotel Amigo
©

Ontdek de kerstpop-up van Delvaux in Hotel Amigo

Leestijd: 1 min

Hotel Amigo werkt samen met het Huis van Delvaux om zijn gasten de magie van Kerstmis te bieden in een prachtige kerstpop-up.

/

Wanneer twee grote Huizen, met dezelfde waarden, hun krachten bundelen om de traditie nieuw leven in te blazen, krijgen we snel fonkelende ogen.

Lees ook: Kerstcadeaus 2022: de leukste tips voor boeken – en papierwarenliefhebbers

Dit jaar is de kerstboom van het beroemde hotel Amigo, versierd met prachtige gouden en blauwe kerstballen, een heuse blikvanger.
Genesteld in het hart van de hotel lobby, in een prachtig decor in de kleuren van de nachtelijke Grote Markt, met mooie geschenken aan zijn voet. Onder mooie glazen stolpen kunnen gasten enkele van de iconische tassen en exclusieve seizoenscreaties ontdekken die sinds 1829 de reputatie van het merk hebben gemaakt.

Ook op gastronomisch vlak heeft het hotel veel te bieden voor de feesten: speciale menu’s voor kerstavond, kerstmis en nieuwsjaarsdag in restaurant BoCConi of in een privé lounge en feestelijke afternoon tea in Bar A.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.