Crush of the Day: Het nieuwe Omnia Pink Sapphire parfum van BVLGARI
© pers

Crush of the Day: Het nieuwe Omnia Pink Sapphire parfum van BVLGARI

Door Emilie Gharbie & Manon Germeaux
Leestijd: 1 min

BVLGARI introduceert zijn laatste nieuwe parfum: Omnia Pink Sapphire. Het volledig roze parfum neemt je als het ware mee op een zintuiglijke reis. Het is uitbundig, gedurfd en exotisch.

Deze nieuwe BVLGARI geur is gemaakt voor vrouwen vol engagement en ambitie. De iconische fles staat symbool voor de jeugd en vrijheid van de vrouw. Het Omnia parfum (een Aziatische saffier) van BVLGARI werd initieel meer dan tien jaar geleden uitgebracht.

Exotische bloemen

Voor de creatie van de nieuwe geur deed BVLGARI een beroep op Alberto Morillas, een meesterparfumeur die ook al geuren als CK One van Calvin Klein en Daisy van Marc Jacobs op zijn naam heeft staan.

Voor Omnia Pink Sapphire heeft de parfumeur zich gebaseerd op geurnoten die ook in de natuur alomtegenwoordig zijn, zoals citrusvruchten en exotische bloemen. In de hoofdnoten ruik je sprankelende roze pompelmoes, pomelo en roze peper, daarna volgen de bloemen – onder andere plumeria en wilde tiare – die het parfum zoet en zonnig maken.

Roze en gedurfd: #JustDareBulgari

De fles bestaat uit twee ringen die samen het symbool van oneindigheid vormen in zilver en roze. De geur bruist van energie en past daarmee perfect bij het leven van de gezichten die werden uitgekozen door het merk om het parfum te vertegenwoordigen. Drie influencers werden hiervoor gevraagd: de Amerikaanse zangeres Madison Beer, de Australisch-Chinese fotografe en blogster Margaret Zhang en de Amerikaanse YouTube-ster Amanda Steele.

 

Wil je ook graag genieten van je 5 minutes of fame? Toon dan je roze outfit, gewaagde make-up of zangtalent en plak er de hashtag #JustDareBulgari op, en misschien kom jij wel op de social wall van BVLGARI terecht.

De nieuwe Eau de Toilette Omnia Pink Sapphire van BVLGARI is te koop in 25 ml voor € 49, in 40 ml voor € 67 en in 65 ml voor € 82, www.bulgari.com.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘9 zomerse parfums en de jurken die er perfect bij passen‘ en ‘Crush of the Day: Parfum Fleur de Peau van Diptyque‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bvlgari, Crush of the day, Omnia Pink Sapphire, Parfum.