Spiksplinternieuw in België: de Clarins boetiek met spa in Brussel
© Pers

Spiksplinternieuw in België: de Clarins boetiek met spa in Brussel

Leestijd: 1 min

Na Hongkong, Pennsylvania, Dubaï, Parijs,... vind je nu ook in Brussel een Clarins boetiek met een schoonheidsinstituut.

Korte behandelingen van 30 minuten voor 30 euro, een make-upsessie of de uitgebreide aanpak waarbij je een uur in de watten wordt gelegd, kies maar! je vindt er uiteraard ook alle Clarinsproducten terug.

Ook voor de korte behandelingen kan je terecht in de boetiek en dat zonder afspraak. Goed voor wie last minute nood heeft aan een gelaatsverzorging of een dosis ontspanning. Je hebt de keuze uit een behandeling voor een droge huid, voor meer éclat, tegen veroudering, een detoxbehandeling, een verzorging voor mannen, of een schouder-, hoofd- en nek massage. Nu alleen nog kiezen…

clarins

Wie meer tijd kan uittrekken, is welkom in de verzorgingscabine voor een uitgebreide behandeling. Deze is wel op afspraak. Je betaalt 105 euro voor een uur.

Wie make-up liever aan een ander over laat, kan de smoky eyes hier toevertrouwen aan een professional. De visagisten zijn altijd bereid om make-uplessen en -advies te geven. Misschien wel iets om eens samen met enkele vriendinnen in te plannen? De selfies die je maakt mag je meteen posten op de Clarins Love Wall.

Clarins

Clarins Boetiek, Waterloosesteenweg 1093, 1180 Brussel, 02 466 08 10, Boutique.uccle@clarins.com.

Clarins kreeg dit jaar de Prix d’Excellence van Marie Claire, met Double Serum, hier lees je er meer over.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Behandeling, Boutique, Brussel, Clarins, Skincare, Spa, Winkel.