Natan neemt 4 jonge Belgische ontwerpers onder zijn hoede
© Ismaël Moumin

Natan neemt 4 jonge Belgische ontwerpers onder zijn hoede

Leestijd: 1 min

Het gereputeerde Belgische modehuis Natan zet met zijn nieuwe concept NATAN Collective vier jonge talenten in de kijker. Van 20 maart tot 22 april kan je de creaties bewonderen in de Natan boetiek in Brussel. 

Ontwerper Edouard Vermeulen ziet NATAN Collective als de ideale gelegenheid om zijn passie en ervaring met jong modetalent te delen en hen zo een duwtje in de rug te geven. Vermeulen kan zich op zijn beurt dan weer laten inspireren door al dat jong geweld.

En dat Monsieur Vermeulen een neus heeft voor modetalent om in het oog te houden, bewijst hij met zijn selectie van vier jonge ontwerpers waar we maar al te graag meer werk van willen zien. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Façon Jacmin

Façon Jacmin is het label van de Belgische tweelingzussen Alexandra en Ségolène Jacmin. Met hun collecties, die voornamelijk uit stukken in jeansstof bestaan, creëren ze een moderne garderobe voor vrouwen. De zussen werden in 2016 bekroond met de Best Talent 2016 prijs in de categorie mode door de RTBF en Paris Match.

Gioia Seghers

J-2 at @boonparis, discover the new collection fall/winter 17-18

Een bericht gedeeld door Gioia Seghers (@gioiaseghers) op

Gioia Seghers lanceerde in 2013 haar eigen prêt-à-porterlabel. Haar collecties worden gekenmerkt door verfijnde maar krachtige silhouetten met een vrouwelijke toets.

Florien Pénard voor DCEMBER

DCEMBER is een Antwerps handtassenmerk opgericht door Florien Pénard en haar echtgenoot Olivier. De Belgische ontwerpster gebruikt natuurlijke materialen die haar tassen een tijdloos design geven. Bovendien kunnen de tassen volledig gepersonaliseerd worden.

Valentine Witmeur Lab

Monday with our Pacifist ✔️ #valentinewitmeurlab #winter #fashion #streetstyle #sweater #look #knitwear #model #outfit Pic by @michamargo

Een bericht gedeeld door Valentine Witmeur Lab (@valentinewitmeurlab) op

Valentine Witmeur is gespecialiseerd in breigoed van de hoogste kwaliteit. Ze hecht veel aandacht aan de details en haar creaties zijn tegelijkertijd trendy en gesofisticeerd.

De ontwerpers stellen hun creaties tentoon van 20 maart tot 22 april in de Natan boetiek in de Naamsestraat 78, 1000 Brussel.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Dcember, Edouard Vermeulen, Façon Jacmin, Gioia Seghers, Natan, Natan Collective, Valentine Witmeur.