Moose Winterbar blijft langer open
© Facebook @MOOSEwinterbarhasselt

Moose Winterbar blijft langer open

Leestijd: 1 min

Geen sneeuw meer nodig om te genieten van après-ski, toch in ieder geval niet voor wie naar Hasselt of Antwerpen trekt voor een avondje in de Moose Winterbar. Deze winterse pop-ups blijken zo'n groot succes dat de organisatoren besloten hebben om de deuren open te houden tot midden februari.

Dat zomerse pop-upbars altijd een goed idee zijn, weten we al langer, maar ook in de winter valt het concept in de smaak. Zo blijkt onder andere uit het succes van de Moose Winterbars in Antwerpen en Hasselt. Elke avond zitten de massief houten chalets afgeladen vol en met reden. Wie één stap binnenzet in de Moose Winterbar, waant zich direct op skivakantie.

Wegens succes verlengd

Zitbanken van hout bekleed met dierenhuiden, kussens die moeiteloos aansluiten bij je ugly christmas sweater, lichtslingers langs de (eveneens houten) wanden, personeel gekleed in dirndls en lederhosen, halve liters bier, schnaps, feestmuziek en zo nu en dan een verdwaalde skibril; bij Moose kennen ze hun après-skiklassiekers.

En wij genieten ervan zolang het duurt. Initieel was dat tot half januari voor de Antwerpse pop-upbar, maar organisator Versuz heeft besloten ook in de koekenstad, net als in Hasselt, de pret te laten duren tot half februari.

Grootse toekomstplannen

Zoals het elk goed pop-upconcept betaamt, kijkt ook de Moose Winterbar reeds vooruit. Naar volgende winter, meer bepaald, want dan wil discotheek Versuz de winterse pop-upbar graag zien verschijnen op 7 verschillende locaties in Vlaanderen. Waar dat precies zal zijn, staat nog niet vast, maar steden, gemeenten, organisties of personen die deze feesteland graag zien komen, kunnen altijd contact opnemen via info@versuz.be.

Moose Winterbar Antwerpen, Waagnatie, Rijnkaai 150, Antwerpen, dinsdag tot zaterdag, 19u tot 2u. Winterbar Hasselt, Trichterheideweg, Hasselt, donderdag tot zaterdag, 19u tot 2u. Beide Moose Winterbars blijven open tot zaterdag 17 februari 2018. Toegang en parking is gratis. www.moosebar.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Après-ski, Hasselt, Moose, Pop-up bar.