Nivea strikt deze “Bondgirl” als nieuw gezicht
©

Nivea strikt deze “Bondgirl” als nieuw gezicht

Leestijd: 1 min

De Italiaanse schoonheid Monica Bellucci mag dan wel een flink pak in de vijftig zijn, stralen doet ze nog steeds. "Geen beter uithangbord voor onze beautyproducten" heeft Nivea terecht gedacht.

Op jong zijn staat geen leeftijd

Wie in zijn vijftiger jaren nog Bond-girl kan spelen, voelt zich ongetwijfeld goed in zijn vel. Monica Bellucci is het bewijs dat mooi ouder worden wel degelijk bestaat. En net daarin hebben Nivea en Bellucci elkaar gevonden want volgens beiden staat er op jong zijn geen leeftijd.

“In een wereld waarin iedereen schrik heeft om ouder te worden, is het fantastisch om te kunnen zeggen dat je op elke leeftijd kunt liefhebben en begeerd worden.” Aldus Monica.

En dat viert Nivea met…

Nivea brengt om deze samenwerking te vieren een gesigneerde limited edition verpakking uit van de Verstevigende Dagcrème SPF 15 van het NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler + gamma. Deze dagcrème hydrateert en activeert je huidcellen om huideigen Hyaluronzuur te produceren en rimpels op te vullen. € 15.49

Ook kregen de producten van het Cellular Filler gamma een nieuwe overkoepelende naam en look. Zoals de Hyaluron CELLULAR Filler + Volume Pearls (een verzorging met een pareltechnologie die Collageenboosters bevat met en een hoge concentratie Hyaluronzuur, €16.49). En de  NIVEA CELLULAR Filler + Egaliseert & Camoufleert Getinte Perfectionerende Fluid (die bovenop de troeven van de Cellular dagcrème ook pigmenten egaliserende actieven bevat die oneffenheden camoufleren en je huid weer doen stralen, €  15.49).

Monica Bellucci Nivea

 

Lees hier het interview met Zoë Kravitz, het nieuwe gezicht van YSL

En kijk hier welke outfits de sterren dragen op het festival van Cannes.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Cellular filler, Gezicht, Monica Bellucci, Nivea, Verzorging.