Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van deze week
©

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van deze week

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Marie Claire's moderedactrice Elspeth Jenkins verklapt elke week haar favorieten onder de noemer 'live, love, laugh en laat maar'. Waarbij live voor de plekken staat waar wij willen zijn, love de dingen die we willen uitproberen, laugh waar we strijk mee gaan en laat maar betekent gewoon nevermind. 

/

Live

Deze week geen Pukkelpop en toch kan ik niet uit Limburg wegblijven. Ik ben all out gegaan voor een staycation in boetiekhotel Terhills, midden in de uitgestrekte Maasmechelse natuur. Eigenlijk verschilt het hier niet veel van de Pukkelpop VIP: de mensen zijn vriendelijk, de wijn vloeit rijkelijk, het interieur is luxueus en comfi, en er valt rondom vanalles te beleven. Alleen het eten is hier beter, boek zeker een gastronomisch diner in de hotelbrasserie. Puur genieten met prachtige views.

Meer info: terhillshotel.com

 

Love

De zomer van Maasmechelen Village staat in het teken van nieuwe openingen. In volle coronacrsisis opende er dit voorjaar een prachtige Prada boetiek, gevolgd door By Malene Birger, accessoirelabel Kate Spade en het lijstje gaat maar door. Ik ontdekte er het Amerikaanse cult-beautylabel Anastasia Beverly Hills. Het merk zweert trouw aan de Golden Ratio formule door je gezicht op te delen in zones om zo esthetische harmonie te creëeren. Perfecte wenkbrauwen en zachte contouring transformeerden mijn gezicht alvast van kater naar ‘kan ik nog een wijntje bestellen?’

Meer info: tbvcs.com

RV

 

Laugh

Ik zal het moment nooit vergeten toen ik de Britse komische serie ‘Gimme Gimme Gimme’ eind jaren ’90 ontdekte. Toen gebeurde dat nog gewoon tijdens het zappen tussen 6 kanalen, waaronder BBC. ‘GGG’ draait rond huisgenoten Linda en Tom. Zij waant zich een spicegirl, wij zien een 36-jarige met een poster van Liam Gallagher boven haar bed (herkenbaar), en Tom zit letterijk thuis te wachten op zijn grote doorbraak als acteur. De humor is hard en bitchy. Ab Fab zijn muurbloempjes in vergelijking met deze 2 gekken. Love love love!

Je koopt de DVD o.a. via Bol.com.

RV

 

Laat Maar

Netflix vult zijn aanbod op 1 september aan met 2 extra seizoenen van ‘Keeping up with the Kardashians’. Ik heb persoonlijk nooit veel gehad met de surrogaat 1st family van de US, maar ik begreep de hype wel, en ik ben ook niet vies van een potje reality. Al blijft er niet veel realiteit bij deze meiden over. Khloé is onherkenbaar en Kim onuitstaanbaar. Laat dat dan vooral aan manlief Kanye liggen. Die laatste zijn bizarre greep naar het Amerikaanse presidentschap en bijbehorende hysterische persconferentie maakt 2 nieuwe seizoenen van The Kardashians een vette laat maar voor mij.

RV

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Favorieten, Hotspot.