Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week
©

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Marie Claire's moderedactrice Elspeth Jenkins verklapt elke week haar favorieten onder de noemer 'live, love, laugh en laat maar'. Waarbij live voor de plekken staat waar wij willen zijn, love de dingen die we willen uitproberen, laugh waar we strijk mee gaan en laat maar betekent gewoon nevermind.

/

Live

Waarom boek je eens geen suite in centrum Antwerpen? Suitehotel De Gulde Schoen heeft 9 prachtig ingerichte suites waarvan Suite °8 de absolute pride and joy van 110m2 is. Ik had deze maand iets te vieren, en ben en petit comité verbleven in dit private rooftop appartement: mét privé-trap, keuken, living met haard, slaapkamer, dressing en marmeren badkamer met verzonken bad. Het was die week 36 graden, waar ik trouwens niets van meegekregen heb in de zalig koele slaapkamer. Ook het feit dat de suite 2 wc’s heeft, maakt mij gelukkig. 2 wc’s! Het toppunt van luxe.

Logeren kan vanaf donderdag tot zondag. Meer info: deguldeschoen.be.

/

Love

Na mijn Prada gekwijl van vorige week is het tijd voor een vestimentaire keuze waar je geen auto voor moet verkopen. Ik ontdekte het Britse merk Sister Jane. De jurken zijn klassiek geïnspireerd en een tikje dramatisch. Deze droomversie met ruiten is er niet meer in mijn maat, maar genoeg feestelijke exemplaren op de site om het najaar goed mee in te zetten…

Wees er snel bij, want dit weekend zijn de jurken aan -20%. Meer info: sisterjane.com

/

Laugh

De uitspraken van Karen François zeggen eigenlijk alles wat je zelf denkt. Maar dan op een koffietas, canvas zak, kruippakje, deurmat… De ‘K’had er zelf ook meer van verwacht’-tas beschrijft mijn sentiment over gans 2020 perfect. ‘Los het op’ eigenlijk ook. Kijk zelf maar welke het best bij jouw mood past…

Tas, € 15. Meer info: koaren.be.

/

Laat het

Klagen over de NMBS. Gedaan ermee. Ik ben deze week een uitgeleende tas van een niet nader genoemd Parijs modehuis op de trein richting Puurs vergeten. En ik realiseerde mij de fout pas toen ik al terug buiten aan het station van Antwerpen-Centraal stond. Ja, hoe kan zoiets: ik had mijn jas terug snel aangedaan voor het uitstappen, het moest allemaal snel gaan tijdens een overstap, het ‘ding’ van € 3000 is blijven liggen op de zetel, en ik ben een idioot. De mensen van de NMBS waar ik hysterisch op ben gesprongen, hebben er onmiddelijk alles aan gedaan om de conducteur van de bewuste trein te bereiken en het gevaarte terug in Centraal te laten afgeven. NMBS, ik klaag nooit meer, beloofd. En DANK U.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.