Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week
©

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 2 min

Marie Claire's moderedactrice Elspeth Jenkins verklapt elke week haar favorieten onder de noemer 'live, love, laugh en laat maar'. Waarbij live voor de plekken staat waar wij willen zijn, love de dingen die we willen uitproberen, laugh waar we strijk mee gaan en laat maar betekent gewoon nevermind.

/

Live

Voor wie er nog snel even tussen uit wil om in de natuur te genieten van onze prachtige indian summer… Het Dolce La Hulpe hotel in Terhulpen werd ingericht in de oude kantoren van IBM, in de complete rust van het Zoniënwoud. Ik kan het interieur best omschrijven als 70’s design meets Japans zen moment. De ramen in de kamers reiken echt tot op de grond, zodat je het gevoel hebt dat je in de bomen zit. En de prachtige Cinq Mondes spa biedt pas echt platte rust. Ik ging voor de Ko Bi Do-behandeling, een anti-age dermapunctuur treatment op basis van eeuwenoude Japanse massagetechnieken. 1,5 uur pure bliss: mijn roodheden waren achteraf voor 48u verdwenen, mijn huid straalde terug en ik durf eerlijk toegeven dat ik tijdens de behandeling in slaap ben gevallen. Chiller wordt het niet.

Ko Bi Do gezichtsbehandeling, € 135. Meer info: dolcelahulpe.com.

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week - 1

RV

/

Love

De meme “Me: Treat yo’self gurl. Bank account: Please don’t”, is mij echt op het lijf geschreven. En ook al is mijn kooplust de laatste jaren enorm afgenomen, want: hoeveel schoenen kan een mens blijven kopen… (Antwoord: veel). Toch trap ik ook nog wel eens in de val van: die zijn voor mij gemaakt. Deze dus… van Prada. Een klassieker onder klassiekers en al even bovenaan mijn lijstje. En tja… Prada. ❤️

Loafers van Prada, € 690. Via MyTheresa

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week - 2

RV

/

Laugh

Nu we het toch (lees: weeral) over Prada hebben…

Dit lijkt misschien schaamteloze reclame voor mijn eerste boek (en dat is het ook wel een beetje), maar ik ben echt dolblij met de positieve reacties die ik heb gekregen. Collega-auteur, Catherine Kosters, en ik zijn echt beland in een mediastorm. De doortocht op Gert Late Night en de heerlijke artikels en interviews in magazines en krantenbijlages hebben mij compleet overdonderd. Merci concullega’s, jullie zijn echt de beste, en een kaderstukje ergens op de laatste pagina had ook al goed geweest. Ik ben jullie eeuwig dankbaar.

Wij hebben Persona non Prada geschreven om mensen te laten lachen, met ons, en ook met de modewereld. En na het positieve onthaal tijdens deze eerste week van de launch kan ik zelf alleen maar breed lachen.

Persona non Prada is nu uit bij Horizon, € 22,99. Meer info: personanonprada.com

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week - 3

/

Laat maar

Een double shot no foam kurkuma caramel hazelnut latte machiatto. We get it: je houdt van verschillende smaken. Maar ik heb echt geen zin meer om mijn naam 6 keer te spellen voor een koffie, en een dubbele espresso smaakt mij nog meer… Liefst op een terras in Milaan. Ergens volgende zomer. Zucht.

Illy Art Collection blik gemalen CLASSICO koffie – Limited Edition van Olimpia Zagnoli, € 6,50. Meer info: illy.com

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week - 4

RV

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Elspeth jenkins.