Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten
©

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 2 min

Marie Claire's moderedactrice Elspeth Jenkins verklapt elke twee weken haar favorieten onder de noemer 'live, love, laugh en laat maar'. Waarbij live voor de plekken staat waar wij willen zijn, love de dingen die we willen uitproberen, laugh waar we strijk mee gaan en laat maar betekent gewoon nevermind.

/

LIVE

Deze week ontdekte ik 2 duurzame beautymerken uit Antwerpen. Meer local wordt het niet.

Ik zweer al jaren bij Kerastase, omdat dat het enige merk is dat mijn leeuwencoupe tot nu toe getemd kreeg. Tòt ik L’ARIN Cosmetics ontdekte. Ik kreeg een personal hair journey mee op basis van mijn behoeften, waaronder een Deep Feed Volume shampoo. Ik ben geen fan van volume, want mijn haar is al een helm op zich. Maar het resultaat met deze shampoo is verbluffend. De volume boost die je krijgt in combinatie met de Detox Repair shampoo zorgt voor glanzend, gehydrateerd haar dat je niet moet brushen. Zeker na gebruik van de Softening, Straightening. Vitalising. Conditioner kan je rekenen op Hollywood-haar zonder veel moeite.

De producten zijn daarbij ook vegan, cruelty free, vrij van chemicaliën en de verpakkingen zijn zero waste.

€ 30,99 voor de shampoo, € 32,99 voor de conditioner. Ontdek jouw personal hair journey via larin.be.

rv + MC

/

LOVE

Voor wie gezegend is met fijn haar, stuur ik richting deze organische Balance shampoo van Cartouche Hairdesign uit Merksem. Het product is zeepvrij, maar schuimt stevig en is geschikt voor mensen met allergieën of gevoeligheden. De shampoo is vrij van SLS parabenen en siliconen. De lijn bestaat uit 10 producten waaronder een zilvershampoo en een flexible hair serum dat pluis tegengaat.

Vanaf € 15, meer info: cartouchehairdesign.be.

rv + MC

/

LAUGH

Hebben jullie tegenwoordig ook vaak echt een hekel aan elk woord dat jullie huisgenoot uitkraamt? Ik ook niet hoor, liefje!

Voor wie toch af en toe wat rust in zijn hoofd wilt, is er deze draadloze noisecancelling headphone van Sony die omgevingsgeluid en ruis dempt.

Handig om van thuis uit mee te werken of wanneer je op straat je ex-buurvrouw hoopt te negeren. Wanneer je toch een gesprek begint, pauzeert de muziek automatisch. Vergeet de Sony Headphones Connect app niet te downloaden, zo kan je zelf het geluid aanpassen en je favoriete muziek afspelen.

(Dat ben ik niet zelf op het beeld, terwijl ik met mijn ogen dicht alles en iedereen aan het negeren ben. Ik doe dat gewoon thuis.)

Sony WH-1000XM4, € 379. Meer info: sony.be

@thesassbible + Sony

/

LAAT MAAR

I know, we kunnen de naam COVID-19 niet meer horen. En ook ik struggle deze week om het positieve te blijven zien in alles. Maar denk eraan… Winston Churchill zei ooit: “Never waste a good crisis.” En al lijkt de coronacrisis momenteel uitzichtloos, toch brengt het op termijn nieuwe perspectieven. Het geeft je de kans om jezelf te heruitvinden of een nieuwe richting in te slaan, terwijl we rijkhalzend uitkijken naar een blauwe lucht zonder het woord corona in geschreven.

Wat je natuurlijk òòk kan doen om jezelf toch voor even op te beuren, is dromen van een nieuwe designerbag. Deze Caro van Dior bijvoorbeeld. Ik geef het maar mee…

Meer info: dior.com

Dior

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.