Mode obsessie: de barokparels die we overal op Instagram zien
©

Mode obsessie: de barokparels die we overal op Instagram zien

Door Eloïse Pirard  & Lien Van Dyck
Leestijd: 1 min

Parels. Gemaakt door weekdieren en gebruikt als sieraad. Ze zijn elegant, artistiek en vooral heel populair deze zomer. Hoewel we parels eerst als accessoire droegen, vind je ze nu terug op broeken, sneakers, jasjes, jurken, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De laatst gespotte trend zijn de barok parels. Wij zijn fan!

 Lees meer: bewezen: vergeetachtig zijn is een teken van intelligentie

/

Van catwalk tot Instagram

Dit juweeltje uit de oceaan is wellicht het meest begeerde accessoire van deze zomer. We zien deze trend niet alleen in het straatbeeld, maar ook op Instagram pronkt menig influencer met deze pareltjes.

Baserend op enkele modeshows zijn de parels tegenwoordig niet meer zo klassiek als voordien. Ze zijn meerkleurig, rond of barok. Hierdoor ontstaan er zeer speciale pareljuwelen. Ook de verschillende manieren van opmaken zorgen voor net iets sportievere parels. We spotten ze in de shows van onder andere Dior, Jacquemus en Erdem. Deze creaties zijn niet meteen de goedkoopste. Maar no worries, heel wat winkelketens namen deze trend al over.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

/

Onze selectie voor elk budget

Van instashops tot juweliers, ontdek hier onze selectie juwelen!

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: 5 Deense juwelenmerken voor wie van minimal houdtEthisch juwelen shoppen: zo doe je hetOp deze website kan je je verlovingsring helemaal zelf samenstellen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Influencers, Jacquemus, Parels, Trend.