Met deze make-uplook van de Dior Cruise 2024 show zie je er elke ochtend fris en uitgeslapen uit
© Dior

Met deze make-uplook van de Dior Cruise 2024 show zie je er elke ochtend fris en uitgeslapen uit

Leestijd: 1 min

Met de juiste make-up kan je de huid opfrissen en je blik openen, zodat je zelfs na een korte of slechte nacht stralend aan je dag kan beginnen. Wij deden inspiratie op bij de make-uplooks van de Dior Cruise 2024 show. Zoals gewoonlijk bedacht door onze landgenoot Peter Philips.

/

“Ik creëerde een teint zo fris als ochtenddauw, door subtiel highlighter aan te brengen op de jukbeenderen”, aldus Peter Philips. De Belgische make-upartiest is al sinds 2014 verantwoordelijk voor alles wat met make-up te maken heeft bij het Franse modehuis. Elk seizoen zorgt hij binnen zijn functie als creatieve en beelddirecteur van Dior Make-up voor nieuwe producten, kleuren en alle make-uplooks voor de modeshows van Dior. “Gestructureerde en zware wenkbrauwen zorgen verder voor een zelfzekere blik”, aldus onze landgenoot.

Dior

Philips beschrijft de rest van de make-uplook als fris en natuurlijk. Hij bereidde de huid van de modellen voor met het Capture Totale Le Sérum. Daarna gebruikte hij de Dior Backstage Face & Body primer om de de textuur van de huid te egaliseren, en de Dior Backstage Face & Body Foundation in combinatie met de Face & Body Flash Perfector Concealer om oneffenheden weg te werken. Met het Dior Rosy Glow 012 Rosewood gaf hij de modellen rozige kaken zodat het leek alsof ze net een rondje waren gaan fietsen of joggen.

Dior

De wenkbrauwen gaf hij vorm met de Diorshow Brow Styler en de Diorshow On Set Brow. Tip van de make-upartiest: zwaarder aangezette wenkbrauwen leiden af van ogen die extra slaap kunnen gebruiken. Hij opende de blik van de modellen met een dun laagje Diorshow Iconic Overcurl 090 Black Mascara en een klein beetje Diorshow On Stage Crayon 099 Black Eyeliner. Met het oogschaduwpalet Diorshow 5 Couleurs 649 Nude Dress Palette werkte hij de ogen tenslotte af.

Op de lippen gebruike de Belg alleen een beetje Dior Addict Lip Glow 012 Rosewood voor een mooi, maar subtiel laagje glans.

Lees ook: Pamela Anderson is terug, net als haar iconische kapsel & De beste haarmaskers voor droog haar.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Dior, Dior Cruise.