Deze maand in Marie Claire
© Shutterstock

Deze maand in Marie Claire

Leestijd: 1 min

*Tromgeroffel* Hij is er! De nieuwe, glanzende Marie Claire. Maar liefst 196 pagina's liggen op je te wachten in de krantenwinkel, klaar om je mee te nemen op een lezersavontuur vol mode, beauty, lifestyle, boeiende interviews en zo veel meer. Zie hier alvast een kort overzicht van wat je allemaal in ons aprilnummer kan vinden.

#zet-die-wifi-af

Zijn we verslaafd aan het internet? Of meer specifiek: zijn we verslaafd aan het altijd en overal bereikbaar zijn? Onze hoofdredactrice raakt het onderwerp al voorzichtig aan in haar voorwoord en verderop in ons aprilnummer bijt journaliste Valentine Van Gestel zich vol overtuiging vast in het thema. Dat resulteert in een boeiend artikel over elektronische leibanden, nomofobia en apps om te testen hoe verslaafd je daadwerkelijk bent.

Interview

Je krijgt er twee voor de prijs van één deze maand, want de redactie sprak zowel met de Belgische Eurosong inzending Blanche als met Jacqueline Sauvage, de Franse dame die na jarenlange mishandeling haar man vermoordde. Initieel werd ze veroordeeld, maar na luid protest van haar dochters (en half Frankrijk) verleende de Franse president François Hollande haar gratie op 28 december 2016. Sindsdien is ze vrij, uitgeput en nooit alleen.

cover marie claire april 2017Mode

We duiken de lente in met onze modepagina’s en schotelen je maar liefst 120 accessoires voor in alle kleuren van de regenboog. We laten ons licht schijnen op de laatste trends – denk grafische prints, paars, metaalgrijs en diamanten met sterallures – en laten je kennismaken met een Prada handtas die je gewoon moét hebben. Ook krijg je het relaas van ons gesprek met Kirin Dejonckheere, een 18-jarige schone uit Antwerpen die goed op weg is om de internationale catwalks te veroveren.

Beauty

In onze beautypagina’s nemen we de nieuwste anticellulitiscrèmes voor je onder de loep en testen we drie massages die echt helpen om je rondingen weer in het gareel te krijgen. Ook kruipen we in de ring met wereldkampioene boksen Daniella Somers en spreken we met de neuzen achter de nieuwste parfums van Dior, Kenzo en Guerlain.

Travel

Deze maand nemen we je mee naar de maanlandschappen van Lanzarote, verkennen we de vogelrijke natuurreservaten van Kent en houden we even halt op de Route du Soleil. Maar we bleven ook dichter bij huis, in Mechelen meer bepaald, waar we op stap ging met Roos Van Acker om acht pagina’s vol leuke adresjes samen te stellen, speciaal voor jou!

Maar er staat uiteraard nog véél meer in ons aprilnummer, dus haast je als de bliksem naar de krantenwinkel en haal hem in huis!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Magazine, Marie Claire België.