Tutorial: recreëer de Dior make-uplook van de Paris Fashion Week gewoon thuis
© Dior

Tutorial: recreëer de Dior make-uplook van de Paris Fashion Week gewoon thuis

Leestijd: 1 min

Peter Philips, Belgisch make-upartiest en creatief directeur bij Dior, toont hoe hij de make-uplooks voor de catwalkshow van Dior tijdens de afgelopen Paris Fashion Week creëerde. Op modellen Felice Nova Noordhoff en Ruth Bell staat het alvast prachtig. Begin dus maar alvast te oefenen, want eens de lente van 2018 aanbreekt, is dit je go-to look. 

Een mooie teint, erg opvallende wimpers en een zwart lijntje in de waterlijn; dat was de make-uplook waarmee creatief directeur Peter Philips de modellen van Dior de catwalk opstuurde tijdens de recente Fashion Weeks in Parijs. De looks zijn sober maar gesofisticeerd. En flatterend. Niet alleen voor de modellen, maar ook voor jou. Dit is dé perfecte look, met ander woorden, om ook op een gewone werkdag mee op kantoor te verschijnen. Hoe je hem precies creëert? Dat ontdek je in deze tutorial video’s. Have fun!

De make-uplook van model Felice Nova Noordhoff


Felice Nova Noordhoff: @felicenova

De make-uplook van model Ruth Bell

Benieuwd naar meer? Bekijk dan snel onze fotoselectie van de mooiste looks van de Dior catwalkshow tijdens Paris Fashion Week.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Dior, Fashion week, Make-up tutorial, Peter Philips.