Paris Fashion Week: Backstage bij Ann Demeulemeester met M.A.C
© Laura de Coninck

Paris Fashion Week: Backstage bij Ann Demeulemeester met M.A.C

Leestijd: 1 min

De make-up bij Ann Demeulemeester gaat over individualiteit. Het advies dat de make-upartiesten kregen, is: doe wat nodig is om dit meisje er nog mooier te laten uitzien. Het resultaat is eclectisch, maar daarom des te mooier.

De make-up bij Ann Demeulemeester is in Parijs niet zozeer aangepast aan de outfit maar wel aan het gezicht van het model. Die vrijheid en verfrissende kijk in beauty komt steeds meer aan bod. Patti Smith zorgde voor inspiratie.

De modellen kregen kohl rondom de ogen die er wat afgeleefd moest uitzien. De warmte backstage droeg haar steentje bij, zodat het er niet uitzag alsof het net werd aangebracht. Ook op de jukbeenderen werd met er met de Prep + Prime Essential Oil Sticks gewerkt, deze doen de huid er plaatselijk wat zweterig uitzien.

Het haar werd meestal in een middenstreep gedragen en bovenaan erg plat gemaakt, een beetje Ann’s handelsmerk. Net als bij Kenzo, krijgen ook hier de haren een wat natte look. Kijk maar mee naar het fotoverslag.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Ann Demeulemeester, Backstage, M.A.C, Paris fashion week, Pfw.