Weekendtip: MAD Fashion Sales op 20 & 21 oktober
© Annemie Verbeke

Weekendtip: MAD Fashion Sales op 20 & 21 oktober

Leestijd: 1 min

MAD, het platform voor mode en design in Brussel, gooit dit weekend opnieuw zijn deuren open voor alle fashionista’s die designstukken met korting op de kop willen tikken. Je ontdekt het creatieve talent van meer dan veertig Brusselse ontwerpers en dat allemaal aan een scherpe prijs.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober kan je in het nieuwe gebouw van MAD in onze hoofdstad terecht voor twee dagen winkelplezier. Een must-visit voor alle modeliefhebbers, maar ook voor al wie creatief Belgisch talent wil steunen. Alle designerstukken die er verkocht worden, zijn namelijk ontworpen door Brusselse modeontwerpers.

Tijdens de tweedaagse Mad Fashion Sales kan je een heleboel designerkleding aan kortingsprijzen op de kop tikken. Je vindt er ontwerpen van onder andere Annemie Verbeke, Bonjour Maurice, Filles à Papa, Ireene, Olivia Hainout en Wear a Story. In totaal nemen er meer dan veertig ontwerpers uit Brussel deel aan de tweedaagse verkoop, keuze in overvloed dus.

Je kan tijdens het evenement ook een artistieke installatie van styliste Linda van Waesberge ontdekken. Ze ging aan de slag met kledingstukken van Brusselse ontwerpers en met designobjecten van Pierre-Emmanuel Vandeputte. Bovendien kan je ook alle items kopen tijdens de sales. De etalage van het nieuwe gebouw zal ingericht worden door Mats Rombout, de winnaar van YOUNG & MAD 2016.

Een extra weetje voor wie op zoek is naar designeritems en een steentje wil bijdragen aan onze maatschappij :recht tegenover het MAD gebouw vind je de pop-upstand van de Empty Shop van Oxfam-solidariteit. De pop-upwinkel is geopend van 16 oktober tot 16 november en ook daar kan je designerspullen kopen. Alle ontwerpers die deelnemen aan de Mad Fashion Sales schonken namelijk ook elk een kledingstuk aan Oxfam. De opbrengst van de verkoop gaat naar de strijd tegen onrecht en armoede.

MAD Fashion Sales op vrijdag 20 oktober van 11-21 uur en zaterdag 21 oktober van 11- 18 uur, Nieuwe Graanmarkt 10, 1000 Brussel, new.mad.brussels. De toegang is gratis en je kan er betalen met bancontact en VISA. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Brusselse designers, Ik koop Belgisch, MAD, Mad fashion sales.