Maak kennis met ‘The Dreamer’: de nieuwe handtas van Delvaux
© Delvaux

Maak kennis met ‘The Dreamer’: de nieuwe handtas van Delvaux

Leestijd: 1 min

Met de combinatie van hightech materialen en het silhouet van de iconische 'Brillant MM'-tas voorspellen we dat 'The Dreamer' van Delvaux een echte (h)it-bag wordt. 

Elk jaar stelt het Belgische handtassenmerk Delvaux een nieuwe tas voor die niet van leder gemaakt is. Denk aan de The Gladiator, The Champion en recenter nog The Eye-Catcher. De handtassen zijn dankzij hun toegankelijker prijskaartje en hedendaagse uitstraling steevast razend populair. Meestal zijn ze de dag zelf al uitverkocht.

The Dreamer van Delvaux

Vandaag doet The Dreamer haar intrede. Deze tas is een kruising tussen hightech materialen, technische knowhow en het erfgoed van het merk. The Dreamer heeft het tijdloze silhouet van de Brillant MM, een van dé topstukken van Delvaux. We zien de iconische vichyruitjes uit de jaren 60 erop terug, in subtiele transparante en marineblauwe accenten.

Deze ‘limited edition’ is vanaf vandaag 11 juni 2021 verkrijgbaar in de winkels van het merk en op Delvaux. com.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Delvaux geeft handtassen tweede leven via labellov, In deze stoffen zweet je het minst en De beste zonnecrèmes om je gezicht te beschermen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Belgische mode, Brillant, Delvaux, The dreamer.