L’Oréal Paris x Balmain: dit zijn de 12 lippenstiften uit de collectie
© Instagram @balmain

L’Oréal Paris x Balmain: dit zijn de 12 lippenstiften uit de collectie

Door Benoîte Iradukunda en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

We kondigden het al aan in mei: cosmeticagigant L'Oréal en het Parijse modehuis Balmain slaan de handen in elkaar voor een exclusieve en betaalbare collectie lippenstiften ontworpen door Olivier Rousteing. De volledige collectie is te koop vanaf 21 september. De beelden zien er alvast veelbelovend uit!

Enkele dagen geleden onthulden Balmain en L’Oréal de eerste foto’s van hun nieuwe exclusieve lippenstiftcollectie. Olivier Rousteing, artistiek directeur van Balmain en creatief brein achter de collectie, is te zien op de campaganebeelden van de hand van fotograaf Nico Bustos. Hij krijgt het gezelschap van 12 modellen die elk een tint uit de nieuwe collectie op hun lippen dragen.

Het beeld is een perfecte vertaling van de collectie, die volgens Olivier Rousteing een weerspiegeling is van “vrouwen van elke leeftijd, elke huidskleur en elke horizon”. L’Oréal en Balmain deelden de collectie ook op in drie verschillende ‘stammen’ die elk een andere interpretatie van schoonheid naar voren schuiven.

Couture: De Couture lippenstiften zijn tijdloze klassiekers met een moderne toets. In deze ‘stam’ vinden we Confidence, een rozé gouden tint, Liberation, een paarse tint en Confession, een roze lippenstift. Ten slotte kon een rode lippenstift niet ontbreken, die kreeg de naam Domination.

Glamazone: De Glamazone lippenstiften zijn geïnspireerd op het katachtige oerinstinct dat in elke vrouw schuilt.
De Glamazones bestaan uit Balmain Instinct, een legergroene kleur, Glamazone, een grijze tint, Urban Safari, een prachtige nude lippenstift en de oranjekleurige lippenstift Fever.

Rock: De lippenstiften uit de Rock collectie zijn elektrische kleuren die een verrassend en opvallend effect hebben op de huid. Power is een bruine lippenstift, Freedom en Rebellion zijn gewaagde blauw- en paarstinten, en Legend is een bruinoranje tint.

De volledige collectie is vanaf 21 september in beperkte oplage te koop bij Di voor 14,99 euro en via de webshop van het L’Oréal.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Balmain, L'Oréal, Lippenstift, Olivier Rousteing.