BEAUTYTELEX: Balmain en L’Oréal slaan de handen in elkaar voor een exclusieve collab
© Instagram @balmain - @olivierrousteing

BEAUTYTELEX: Balmain en L’Oréal slaan de handen in elkaar voor een exclusieve collab

Door Malvine Sevrin, bewerking Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het was een droom waarvan we niet dachten dat hij ooit zou uitkomen. En toch is het gebeurd: het Parijse modehuis Balmain heeft de handen in elkaar geslagen met L'Oréal voor een reeks prachtige lippenstiften ontworpen door Olivier Rousteing. Dit najaar worden ze officieel voorgesteld. Wij kijken alvast uit naar het resultaat!

De exclusieve make-upcollectie van cosmeticagigant L’Oréal en het Parijse modehuis Balmain wordt ontworpen door creatief directeur Olivier Rousteing. De jonge Franse stylist staat sinds 2011 aan het hoofd van Balmain en heeft met zijn creaties al meermaals hoge ogen gegooid.

L’Oréal Paris en Balmain hebben dezelfde visie op vrouwelijkheid en ook dezelfde missie: het vieren van de vrouw en hen de kans bieden om hun eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Met deze collaboratie kunnen alle vrouwen ter wereld hun eigen stijl benadrukken. Olivier Rousteing

Startpunt van de exclusieve collectie is de Color Riche lippenstift, de inmiddels iconische lijn van L’Oréal. Voor de samenwerking brengt Rousteing de bekende lippenstiften opnieuw uit in drie verschillende kleurenfamilies, goed voor twaalf compleet nieuwe lippenstiften. En wat het allemaal nog leuker maakt: de lippenstiften komen ook in een nieuw jasje, een glamrock verpakking in de stijl van het Franse haute-couturehuis. Het resultaat van de samenwerking wordt onthuld tijdens de Fashion Weeks in september.

WHEN COUTURE MEETS BEAUTY Coming soon @lorealmakeup #SECRETPROJECT #BALMAINxLOREAL #LOREALPARIS

Een bericht gedeeld door BALMAIN (@balmain) op

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Balmain, Collab, L'Oréal, Olivier Rousteing.