Lily-Rose Depp voor Chanel’s nieuwe Rouge Coco Gloss
© Chanel

Lily-Rose Depp voor Chanel’s nieuwe Rouge Coco Gloss

Leestijd: 1 min

Actrice en it-girl Lily-Rose Depp was al het gezicht van Chanel N°5 L'Eau en mag nu ook de nieuwe Rouge Coco Gloss aanprijzen.

De ster van de 17-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis blijft rijzen. Lily-Rose startte haar acteercarrière in 2014 en speelde vorig jaar in de Belgisch-Franse film La Danseuse, een rol waarvoor ze een nominatie voor de prestigieuze César voor meest belovende actrice op haar naam mag schrijven. Wat meteen ook bewijst dat ze niet zomaar “de dochter van” is.

#bts of my Rouge Coco Gloss campaign shoot with @mariotestino ! Love you and my Chanel family❤ #ilovecoco @chanelofficial

Een bericht gedeeld door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

Na haar campagne voor Chanel N°5 L’Eau mag ze zich nu ook het gezicht noemen van de vernieuwde Rouge Coco Gloss. De nieuwe formule belooft extra comfortabel te zijn en niet te plakken. Het voedende Hydraboost-complex met natuurlijke wax van jojoba en zonnebloem, en een derivaat van kokosolie zorgt voor een smeltende geltextuur die de lippen verzorgd achterlaat.

Vanaf 1 maart, wanneer de meer dan 20 nieuwe kleuren in de winkels liggen, zal ook een sticker app te downloaden zijn via de App Store.

Rouge Coco Gloss van Chanel, € 31 bij de boetieks en erkende parfumerieën

Lily-Rose Depp voor Chanel's nieuwe Rouge Coco Gloss

Beelden © Chanel

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Chanel, Lily-Rose Depp, Rouge Coco Gloss.