Labellov x Essentiel Antwerp organiseren Vintage Voyage 2.0
© Pers

Labellov x Essentiel Antwerp organiseren Vintage Voyage 2.0

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Heugelijk nieuws voor de vintage-lovers onder ons want Essentiel Antwerp x Labellov wagen zich aan de tweede editie van Vintage Voyage. Binnenkort maakt Essentiel Antwerp dus weer plaats in de rekken van haar boetieks voor de tweedehands designertas-collectie van Labellov.

Thriftshop-shopping is weer helemaal hot en happening. Volgens Inge Onsea, co-founder van Essentiel Antwerp, geeft het combineren van oude schatten met nieuwe on-trend items je outfit een unieke en persoonlijke touch. Het is bovendien niet alleen goed voor het portemonnee, maar ook voor het milieu.

/

Labellov x Essentiel Antwerp

Labellov

Staat de Birkin bag van Dior, Balenciage City bag of de Chanel Reissue al sinds forever op je wishlist maar krijg je hem maar niet bij elkaar gespaard? Labellov to the rescue! Voor wie deze preloved designer webshop nog niet kent: Labellov verkoopt tweedehands designeritems zoals schoenen, juwelen, reiskoffers en voornamelijk handtassen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Authentic Luxury (@labellov_luxury) op

Essentiel

Het begon allemaal in 1999 toen Inge Onsea en Esfan Eghtessadi een eigen T-shirtlijn uitbrachten. Hun eerste collectie, bestaande uit vier stijlen in twintig verschillende kleuren, was een antwoord op het monchrome modelandschap. Doorheen de jaren breidde hun aanbod zich uit met jassen, jurken, blouses, knitwear en accessoires, maar Essentiel Antwerp staat nog steeds bekend om hun felle prints en trendy kleurmixen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESSENTIEL ANTWERP (@essentielantwerp) op

/

Vintage Voyage

Birgit de Jager, bezielster van Labellov en Inge Onsea, mede-oprichtster van Essentiel Antwerp) zijn twee mode- én milieubewuste hartsvriendinnen. Ze leerden elkaar jaren geleden op de middelbare school kennen en zijn ondanks hun drukke levens nog steeds heel close.

In 2018 sloegen ze de handen voor het eerst in elkaar en organiseerde ze Vintage Voyage voor het eerst. Zij wilden op deze manier de circulaire beweging in de mode industrie promoten. Na een succesvolle eerste editie van Vintage Voyage is het nu dus tijd voor Vintage Voyage 2.0. En ook dit keer zullen er weer heel wat tassen van topdesigners zoals Chanel, Delvaux, Louis Vuitton en Gucci op de kop te tikken zijn.

birgitdejager-ingeonsea

Pers

Gebruik jij je designertas niet meer? Ze gewoon achteraan in je kast laten verstoffen is ook wat zonde, niet? Geef je designeritems een tweede leven door ze binnen te brengen in de Labellov pop-up.

Het team van Labellov experts controleert de authenticiteit van het stuk dat je binnenbracht en neemt vervolgens het verkoopproces voor zich. Fotos’s nemen, de verkoop en verzending wordt allemaal door hen verzorgd. Jij hoeft, buiten je tas binnenbrengen, dus niets te doen. Je maakt er iemand anders ongetwijfeld heel blij mee en je verdient er nog wat aan ook. Win-win!

/

Vintage Voyage destinations

Hasselt: 5-7 maart, Aldestraat 29, 3500 Hasselt, 10:00 – 18:00

Gent: 12-14 maart, Henegouwenstraat 2, 9000 Gent, 10:00 – 18:30

Ukkel: 26-28 maart, Waterloosesteenweg 950A, 1180 Ukkel, 10:00 – 18:30

Leuven: 23-25 april, Bondgenotenlaan 9, 3000 Leuven, 10:00 – 18:30

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Canva, Essentiel, Labellov, Vintage, Vintage Voyage.