Luxe vintage webshop Labellov opent boetiek in Antwerpen
© Pers

Luxe vintage webshop Labellov opent boetiek in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Online snuisteren en scrollen door vintage parels? Labellov is al jaren het go to platform voor wie een vintage Delvaux of Hermès wil scoren. Sinds deze week kan je ook in hun offline boetiek in Antwerpen terecht, om de stukken in real life te bewonderen.

Niet alleen handtassen, ook reiskoffers, juwelen, sjaals, riemen en accessoires vullen de on- en offline winkel. Het gaat steeds om authentieke, unieke designerstukken met een verhaal. Je vindt er high end labels als Chanel, Louis Vuitton en Hermès.

Interieur

Waarom een offline winkel? “Het persoonlijk contact met de klanten en het doortrekken van de luxe shopping belevenis van online naar offline staat voor ons centraal.”, aldus bezielster Birgit De Jager. Ze streeft naar een luxe bezoekersbeleving. En dat kan ook alleen maar in een aantrekkelijk interieur. Met designer handtassen aan de wanden, grote touch-screen schermen en de imposante toonbank slagen de 9D-interieurarchitecten daar volledig in.

https://www.instagram.com/p/Bjnb7H3juoV/?taken-by=labellov_luxury

Zelf een item binnenbrengen? 

Heb je zelf nog Gucci loafers of een Dior zonnebril die je wil verkopen? In de winkel bevindt zich het consignatiegedeelte waar mensen hun preloved items kunnen binnenbrengen voor verkoop. Experten controleren elk item op authenticiteit en de stuks worden daarna zowel online als in de winkel in verkoop geplaatst.

Voyage vintage

Naast de nieuwe winkel in de Antwerpse Verlatstraat plant Labellov dit jaar nog heel wat pop-up shops onder de noemer “Vintage Voyage”. Het wordt een vintage reis doorheen alle boetieks van Essentiel in Vlaanderen en Brussel. De eerstvolgende pop-up loopt van 2 tot 15 augustus bij Essentiel in Knokke.

 

Praktisch 

Verlatstraat 15
2000 Antwerpen
Openingsuren: maandag, dinsdag, donderdag 09.30 – 17.30
Woensdag & vrijdag 09.30 – 14.00

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Antwerpen, Fashion, Hotspots, Labellov, Vintage, Webshop.