Naakte Kristen Stewart schittert in nieuwe Chanel campagne
© Instagram@chanelofficial

Naakte Kristen Stewart schittert in nieuwe Chanel campagne

Leestijd: 1 min

Het jaar 2017 staat voor het Franse merk Chanel volledig in het teken van hun oprichtster Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel. Eerder dit jaar verscheen er al een handtas met haar naam en deze maand werd het nieuwste parfum, Gabrielle, gelanceerd. We lieten jullie al eerder weten dat niemand minder dan Kristen Stewart het gezicht zou worden van de geur, maar nu kunnen we haar ook zien schitteren in de prachtige campagnebeelden.

Actrice Kristen Stewart is al jaren een van de bekende gezichten van Chanel. De knappe brunette, die ondertussen haar haren blond kleurde, kreeg de eer om te stralen in de campagnebeelden van Chanel’s nieuwste parfum, Gabrielle. De video werd geregisseerd door de Britse regisseur Ringan Ledwidge en het nummer Runnin’ van Naught Boy feat. Beyoncé en Arrow Benjamin werd gebruikt als de soundtrack voor de campagne.

In de beelden zie je Kristen Stewart langzaamaan ontpoppen uit een soort van cocon. Daarna loopt ze wild de belofte van vrijheid tegemoet waarna ze door een muur breekt om (zonder kleren) een nieuw start te maken.

Thomas du Pré de Saint-Maur van Chanel verklaart de inspiratie voor de campagnebeelden: “Het is de allereerste keer dat Chanel refereert naar een specifiek persoon. We kozen er bewust voor om een ode te brengen aan haar vrije geest en rebellerend hart. Gabrielle vond het erg belangrijk dat je trouw blijft aan jezelf en dat is een boodschap die we willen overbrengen aan elke vrouw.”

Het nieuwe parfum Gabrielle van Chanel is verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 103 euro voor 50 ml.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Chanel, Chanel Gabrielle, Kristen stewart.