KOMONO x Koninklijke Academie voor Schone Kunsten: uitkijken naar een nieuwe collectie
©

KOMONO x Koninklijke Academie voor Schone Kunsten: uitkijken naar een nieuwe collectie

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Dit nieuwe zonnige weertje smeekt haast om een nieuwe, classy zonnebril. Daarvoor kijken wij steeds graag naar KOMONO. Ook dit jaar stelt het modieuze accessoiremerk ons niet teleur. KOMONO kondigt namelijk voor haar nieuwe collectie een samenwerking aan met de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen.

KOMONO is een Belgisch modemerk dat steeds weer moderne en elegante accessoires uit haar hoed tovert. In samenwerking met de Academie zullen zij een nieuwe capsule eyewear-collectie uitbrengen.

/

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten

Bij de modeafdeling van de Academie mogen we ons artistieke en innovatieve projecten inbeelden. Hoewel de Academie gevestigd is in Antwerpen, is ze internationaal bekend en geroemd. Tussen de alumni bemerken we ook enkele bekende namen, zoals Walter Van Beirendonck, Demna Gvasalia, Kris Van AsscheHaider AckermannPeter Pilotto, enzovoort.

Lees ook: De alumni van de Belgische modeacademies

De Antwerpse academie moedigt modestudenten vooral aan om creatief uit de hoek te komen. Steeds dagen nieuwe en verrassende projecten hen uit. We mogen dus op onze beide oren slapen, wetende dat de nieuwe collectie van KOMONO in de handen rust van modieuze masterminds.

/

Nieuwe collectie van KOMONO

Met het ontwikkelen van deze nieuwe eyewear-collectie wil KOMONO de modestudenten helpen bij het ontdekken van innovatieve vormgeving, kleurcombinaties en materialen. Zo zullen designers en productontwikkelaars workshops geven in 3D-tekenen/printen en andere technische snufjes. De studenten krijgen carte-blanche en de volledige verantwoordelijkheid in het ontwikkelen van de brillen.

Hoe deze collectie er zal uitzien, daarnaar kunnen we alleen nog maar raden. De ongeduldigen onder ons zullen ook nog even op hun honger moeten zitten, want de collectie zal pas getoond worden tijdens het jaarlijkse afstudeer-event in juni.

Meer lezen? Crush of the day: de kleurrijke sjaaltjes van Marylène Madou x Jochen Leën, Dit zijn de top modetrends voor de lente/zomer van 2019Trending: het vierkante horloge

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Eyewear, Komono, Mode, Zonnebril.