10 kapseltrends voor de lente
© Imaxtree

10 kapseltrends voor de lente

Leestijd: 1 min

Nieuw seizoen, nieuw kapsel? Blijf dan zeker even plakken op deze pagina, want of je nu dik, dun, sluik, krullend, lang of kort haar hebt, de lentedefilés hebben voor ieder haartype wat in petto. Kwestie van het bos door de bomen te blijven zien, hebben wij de mooiste 10 lentekapsels voor je op een rijtje gezet.

1. De paardenstaart

De paardenstaart bij Trussardi en Tome
De paardenstaart is helemaal terug. Draag hem rommelig en hoog zoals bij Trussardi. Of tot in de puntjes afgewerkt zoals Aveda deed voor Tome.

2. Babyhaar

Babyhaartjes bij Alberta Ferretti en Erdem
Voor een romantische look laat je enkele babyhaartjes los uit je opsteekkapsel hangen. Alberta Ferretti en Erdem tonen hoe het moet.

3. Baby bangs

Ultrakorte pony bij Paul & Joe en Moschino
Nog in de categorie baby: de baby bangs. De ultrakorte pony met DIY-gevoel is te zien bij Paul & Joe en Moschino.

4. De krullende pony

Krullende pony bij Max Mara en Camille Albane
Ook zij die gezegend zijn met wilde krullen kunnen prima voor een pony kiezen. Gezien bij Max Mara en de salons van Camille Albane.

5. De pixie, versie 2017

Pixie crop bij Dior en Rochas
De pixie van 2017 heeft opgeschoren flanken, een korte pony en wordt warrig gestyled. Dior houdt het naturel, Rochas zet er een kleine golf in.

6. De naturel look

Natuurlijke textuur bij Marchesa en Sonia Rykiel
Krullen, slag of pluis; omarm de natuurlijke textuur van je haar. Marchesa bedwingt de meest onstuimige lokken met een haarspeld. Bij Sonia Rykiel krijgen de modellen platte beach waves aangemeten.

7. De beachy wetlook

Wetlook bij Jason Wu en Balmain
Jason Wu en Balmain namen de beachy inspiratie erg letterlijk en stuurden hun modellen met een recht-uit-zee kapsel de catwalk op.

8. De gesofisticeerde wetlook

Pijlrechte aanzet bij Mulberry en DKNY
Lange lokken worden tot op oorlengte gestyled of geföhnd, de lengtes krijgen een zachte golf aangemeten. Een uiterst geraffineerde look, zoals gezien bij Mulberry en DKNY.

9. Losse vlechtjes

Fijne vlechtjes bij Preen en Roberto Cavalli
Preen en Roberto Cavalli versierden de kapsels met loshangende vlechtjes in verschillende diktes. Een upgrade van je look die niet al te veel moeite vergt.

10. If all else fails: de chignon

Strakke chignon bij Paul & Joe en Dior
En wanneer je haar echt niet meewerkt, is er nog steeds de strakke chignon. Gezien bij Paul & Joe en Dior.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Chignon, Kapsels, Krullen, Opsteekkapsel, Paardenstaart, Pixie, Vlechten.