Zaterdag 7 oktober is de Marie Claire JEANS DAY!
©

Zaterdag 7 oktober is de Marie Claire JEANS DAY!

Leestijd: 2 min

Ben je nog op zoek naar de perfecte jeans? Omcirkel dan zaterdag 7 oktober in je agenda, want dan is het tijd voor de 3de editie van de Marie Claire JEANS DAY bij 7 For All Mankind en Liu Jo, dé trendsetters op het gebied van damesdenim. Op het programma: shoppen met 20% korting, cadeautjes, wedstrijden en vooral een feestelijke sfeer waarin het heerlijk vertoeven is. Dus tot de 7de?

De Marie Claire JEANS DAY is de jaarlijkse hoogmis voor alle jeansliefhebbers. De 3de editie vindt plaats in 16 boetieks van 7 For All Mankind en Liu.Jo, verspreid over heel België. Nu de temperaturen een duik nemen, mogen de zomerjurkjes terug in de kast en je favoriete jeansbroeken terug rond je benen.

Kom de laatste nieuwe modellen ontdekken op zaterdag 7 oktober. Niet alleen kan je dan shoppen in een feestelijke sfeer met een heerlijk drankje in de hand, voor de nodige beats wordt ook gezorgd, net als voor advies op maat én een korting op je aankopen van 20% in alle deelnemende boetieks.

Wie wil, kan zelfs deelnemen aan onze fotowedstrijd om een gratis jeans naar keuze te winnen. Kom je naar de Marie Claire JEANS DAY dan ga je sowieso naar huis met een exclusieve Marie Claire goodiebag* vol leuke cadeautjes. Ben je overtuigd? Schrijf je dan nu in via het Marie Claire JEANS DAY Facebookevent.

7 For All Mankind, cult denim

7 For All Mankind veranderde de denimwereld. Casual, alledaagse jeans werd plots een luxe-item. Het merk is er heilig van overtuigd dat ieder zichzelf respecterende fashionista minstens zeven jeansbroeken in haar kast moet hebben: één voor elke dag van de week. 7 For All Mankind zijn dan ook niet zomaar jeansbroeken, ze creëren unieke denimstukken voor al wie origineel uit de hoek durft te komen.

Voor de Marie Claire JEANS DAY bij  7 For All Mankind kan je terecht op de volgende adressen:

ANTWERPEN Schuttershofstraat 55               GENT Brabantdam 11

KNOKKE Kustlaan 273                                         NIEUWPOORT Albert I laan 233

ROESELARE Delaerestraat 3                             BRUSSEL Waterloolaan 1

Liu.Jo, 100% vrouwelijk

Glamour en vrouwelijkheid staan centraal in de Liu.Jo-collecties. Het Italiaanse merk blinkt uit in eigentijdse en hypervrouwelijke modellen. Ook de Blu Denim- lijn zit vol ongeremde en gesofisticeerde details zoals kunstbont, glitter, stras, microritsen en kleine studs, de ware handtekening van het label.

Voor de Marie Claire JEANS DAY bij Liu.Jo kan je terecht op de volgende adressen:

ANTWERPEN Schuttershofstraat 5                              GENT Vlaanderenstraat 107 b

KNOKKE Kustlaan 279                                                     LEUVEN Vanderkelenstraat 23

BRUGGE St Amandstraat 41                                            NIEUWPOORT Albert I laan 233

HASSELT Botermarkt 9/1                                                ROESELARE Delaerestraat 2 b

DOCKS BRUSSEL Werkhuizenkaai 158                      LUIK rue du Pot d’Or 6.

Win de jeans van je dromen

Wil je graag kans maken op een gratis 7 For All Mankind of Liu.Jo jeans? Dan moet je op de Marie Claire JEANS DAY zeker deelnemen aan onze fotowedstrijd. Jouw missie? Poseren met je favoriete jeans voor de Marie Claire photo wall en…

  • Marie Claire België (@marieclaire_belgie), Liu.Jo (@liujoglobal) en/of 7 For All Mankind (@7fam_eu) volgen op Instagram
  • Je foto, waarop je Marie Claire België, Liu.Jo en/of 7 For All Mankind getagd hebt, delen op je eigen Instagramaccount
  • Heel veel likes verzamelen! Wie op vrijdag 10 oktober om 13u00 het meeste likes bij elkaar gesprokkeld heeft, wint een jeans naar keuze van 7 For All Mankind of Liu.Jo.

* Zolang de voorraad strekt, dus haast je!

Lees alles over de laatste jeanstrends in onze speciale Marie Claire jeanseditie die uitkomt op 18 oktober.

Marguerite Durant De artikels van >

"Mode is fascinerend! Het is de spiegel van onze maatschappij, van ons heden. Het is mijn passie, net als mijn cello... en elektronische muziek."

Tags: 7 For All Mankind, Denim, Denim trends, Jeans, Jeans Day, Liu Jo, Marie Claire Jeans Day.