Jared Leto’s ménage à trois voor Gucci Guilty
©

Jared Leto’s ménage à trois voor Gucci Guilty

Leestijd: 1 min

Ongetwijfeld het elegantste en meest verfijnde triootje dat je ooit hebt aanschouwd: Jared Leto en modellen Julia Hafstrom en Vera van Erp die "elkaar beter leren kennen" in een prachtig Venetiaans palazzo.

 

Waarom Jared Leto? De acteur is al een tijdje beste maatjes met Alessandro Michele, creative director bij Gucci. Zijn androgyne voorkomen leent zich perfect tot Alessandro’s “alles kan” stijl. Zijden bombers, 70s geïnspireerde pakken (inclusief hemd met ruches) en hoodies en jasjes met opzichtige labels, we zagen Leto het de afgelopen maanden allemaal dragen.

 

In deze campagne heeft de acteur echter zeer weinig kleren aan. Leto dolt wat in bed en bad met Hafstrom en van Erp en samen flaneert het trio over de pleinen van Venetië. De Italiaanse stad der liefde, maar in de 18de eeuw ook de place to be voor hedonisten, excentriekelingen en losbandigen.

Ook het parfum zelf breekt met conventies en sluit dus perfect aan bij de spraakmakende campagne. De geranium in Guilty For Her wordt veelal gebruikt in mannenparfums, terwijl Guilty For Him de typisch vrouwelijke oranjebloesem bevat.

Wij zijn in ieder geval #GuiltyNotGuilty aan het replayen voor de video…

Me and the legend himself – Alessandro Michele @lallo25 📸 @terryrichardson @gucci

Een foto die is geplaatst door JARED LETO (@jaredleto) op

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Alessandro Michele, Gucci, Guilty, Jared Leto.