In beeld: de prachtige outfits van The Picnic at Hanging Rock
© Pers

In beeld: de prachtige outfits van The Picnic at Hanging Rock

Leestijd: 1 min

We mogen deze maand opnieuw uitkijken naar een nieuwe, steengoede serie. Op 12 augustus gaat de eerste aflevering van The Picnic at Hanging Rock namelijk in première op BBC First. De reeks belooft niet alleen spannend en mysterieus te worden, maar barst ook van de prachtige outfits in de stijl van de jaren 1900.

Hou je tijdens de mooie zomerdagen wel van een gezellige picknick? Dan ga je daar na het bekijken van de nieuwe BBC-reeks The Picnic at Hanging Rock vast twee keer over nadenken. De spannende verfilming van de gelijknamige, iconische roman van Joan Lindsay dompelt de kijker onder in de mysterieuze verdwijningen van een gouvernante en drie schoolmeisjes in een Australisch bos.

Kostuums uit 1900

Complottheorieën, paranoia en lang bewaarde geheimen die eindelijk naar boven komen, The Picnic at Hanging Rock heeft het allemaal. In de nieuwe BBC First reeks ontdek je de impact van een verdwijning van enkele leerlingen en een gouvernante op Appleyard College en de mysterieuze, maar formidabele hoofdonderwijzer.

Elke aflevering wordt er een tipje van de sluier opgelicht. Alle gebeurtenissen worden getoond uit verschillende gezichtspunten, wat tot tegenstrijdige vermoedens en verschillende hoofdverdachten zal leiden. Alles lijkt een verband te hebben met evenementen tijdens de picknick, die een effect hebben dat zich steeds verder verspreid. De reeks heeft bovendien een uitmuntende cast met actrices zoals Natalie Dorner (Game of Thrones), Samara Weaving (Three billboards Outside Ebbing, Missouri) en Yael Stone (Orange is the New Black).

Het verhaal van The Picnic at Hanging Rock speelt zich af omstreeks 1900. De serie is niet alleen een aanrader omwille van het mysterieuze plot, maar ook door de verfijnde outfits. De prachtige jurken werden ontworpen door Edie Kurzer en maken de serie extra realistisch.

De mode video van vandaag :
10 tips voor een bijzondere en geslaagde eerste date

Ontdek hier alvast enkele beelden van de serie en de mooie designs:

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: BBC, BBC First, The picnic at Hanging Rock.