Marie Claire tipt: Cocktails drinken bij The Cobbler in Gent
© Shutterstock

Marie Claire tipt: Cocktails drinken bij The Cobbler in Gent

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De Oost-Vlaamse hoofdstad Gent heeft er sinds kort een nieuwe aanwinst bij. Cocktailbar The Cobbler opende enkele dagen geleden zijn deuren in het voormalige Hôtel Des Postes et Des Télégraphes, een unieke en prachtige locatie aan de oevers van de Leie.

Na meer dan zes jaar leegstand werd het oude postgebouw in het hart van Gent een tijd geleden volledig gerenoveerd. Het majestueuze gebouw werd omgedoopt tot ‘De Post’ en werd de nieuwe thuishaven van hippe winkels zoals Sissy Boy en Men at Work. Deze week opende ook het luxehotel 1898 The Post er zijn deuren en dat is waar je moet zijn voor cocktailbar The Cobbler.

Een open haard, stijlvolle fauteuils, een prachtig uitzicht op de Graslei; The Cobbler heeft het allemaal. In de gezellige cocktailbar kan je genieten van heerlijke cocktails gemixt door Jurgen Nobels, één van ’s werelds beste 10 barmannen.

Op de kaart heel wat klassiekers, maar met een originele twist. Er zijn ook lekkere non-alcoholische cocktails te verkrijgen en wie honger heeft kan zich tegoed doen aan finger food. De hapjes worden gemaakt in samenwerking met diverse Gentse handelaars, wat maakt dat je bij The Cobbler kaas kan proeven van Het Hinkelspel en charcuterie van Dierendonck.

 

Vanaf 17 uur ben je welkom voor een aperitief, maar ook overdag kan je ook bij The Cobbler terecht. Vanaf 7 uur kan je er ontbijten, maar vooraf reserveren is verplicht. In de namiddag kan je er ook genieten van een lekker taartje en koffie. Dit is zeker een adresje om te onthouden!

The Cobbler, Graslei 16, Gent. Meer informatie over The Cobbler vind je op hun Facebookpagina.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cocktailbar, De Post, Gent, The Cobbler.