Hotspot: STAY Antwerp breidt aanbod uit met mooie modemerken
© Pers

Hotspot: STAY Antwerp breidt aanbod uit met mooie modemerken

Leestijd: 1 min

In december vierden zussen Tinne en Stephanie Coucke het vierjarige bestaan van hun conceptstore STAY. Tijd voor wat vernieuwing dachten zij. Zo maakte de lunchplek achteraan plaats voor een heleboel nieuwe mooie modemerken. De moeite waard om nog eens bezoekje te brengen wanneer je in Antwerpen bent!

In de Nationalestraat in Antwerpen kan je al sinds vier jaar terecht in de gezellige conceptstore STAY. Modeliefhebbers halen er hun hart op aan het unieke aanbod leuke modemerken voor hem en haar. Verder kan je er ook snuisteren tussen de leuke hebbedingetjes en wie even tot rust wil komen, kan achteraan in de winkel genieten van een heerlijke kop koffie en een stuk gebak.

In de loop van de jaren is mode echt een passie geworden voor de zussen en daarom besloten ze om nog meer te focussen op mode. De lunchplek achteraan in de winkel maakte dan ook plaats voor een nog uitgebreider aanbod modemerken. “Onze klanten vinden onze merkenmix zo leuk dat ze er meer van willen”, klinkt het bij de zussen.

Huidige merken als Just Female, 2nd One, Casual Friday en Olow worden voortaan dus aangevuld met merken als Amuse Society, Native Youth en Sweet Lemon. Ook willen de zussen in de nabije toekomst nog meer Belgische merken aan hun aanbod toevoegen.

Dat de lunchplek verdwenen is, wil niet zeggen dat je er niet meer terecht kan voor iets lekkers. STAY zou immers STAY niet zijn als je er niet nog wat kon blijven hangen. Wie tussen het shoppen door dus even op adem wil komen, kan dat doen in STAY met een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk zelfgemaakte taart. Voor wie niet zo’n zoetebek is, zijn er trouwens ook hartige tussendoortjes. STAY heeft slow shopping duidelijk tot een kunst verheven!

STAY Antwerp, Nationalestraat 49, 2000 Antwerpen. Open van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. Elke eerste zondag van de maand open van 12 tot 17 uur. www.stay-antwerp.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Conceptstore, Ikkoopbelgisch, Nationalestraat, Slow shopping, Stay antwerp.