Hotspot: de nieuwe spa van Caudalie In Brussel
© Pers

Hotspot: de nieuwe spa van Caudalie In Brussel

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor wellnessliefhebbers: de Brusselse spa van het Franse beautymerk Caudalie kreeg een make-over. Een zenomgeving met nieuwe verzorgingscabines en heerlijke behandelingen. 

/

De Caudalie Spa Boutique in hartje Brussel kreeg een complete make-over en verwelkomt terug klanten. De vernieuwde spa heeft nu vier cabines in plaats van twee.

De voorbije jaren werkte Caudalie hard om doeltreffender, clean en eco-verantwoordelijk merk te worden. Ze  ontwikkelden nieuwe formules en de verpakkingen werden ecologisch ontworpen. Deze filosofie trekt het merk graag door naar haar Spa Boutiques.

/

Natuurlijk, gerecycleerd en lokale materialen

Het architectenbureau Ciguë liet zijn verbeelding de vrije loop bij het ontwikkelen van het nieuwe concept. Het imago van het merk wordt feilloos weerspiegeld: natuurlijke, gerecycleerde en lokale materialen.

Kristen Pelou

De nieuwe spa in Brussel is de derde Caudalie winkel ter wereld die met dit nieuwe concept mag uitpakken. De voorgangers, de Spa Boutique in Bordeaux en Aix-En-Provence, werden in 2023 vernieuwd.

/

Een oase van rust in de drukke stad

Binnenwandelen in de spa voert je mee op een reis door de wijngaarden van Bordeaux, in een geraffineerde en minimalistische stijl. Een warm en ingetogen interieur zorgt voor een oase van rust in de drukke hoofdstad.

“Onze visie is om een plek te creëren die gewijd is aan de Vinotherapie in een omhullende minerale cocon, weg van het lawaai”, zegt Mathilde Thomas

Thomas, co-founder van Caudalie, wou een pure zenomgeving creëren waar je wordt ondergedompeld in de wereld van Vinotherapie. Eentje waar de zintuigen worden verwend en het lichaam volledig tot rust kan komen.

De gloednieuwe Spa is elke dag open van 10u tot 18u30, uitgezonderd op zondag. Een behandeling boeken kan online via Caudalie.com of in de Spa Boutique zelf.

Lees ook: Is ontharen met suikerwax echt de hype waard? Dit wil je weten

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Caudalia, Spa, Wellness.