Het beautyverdict: de verjongende Superboost behandeling van Ikari
©

Het beautyverdict: de verjongende Superboost behandeling van Ikari

Leestijd: 1 min

Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert. En dit allemaal tegelijkertijd! Resultaat van deze Superboost? Een totale verstrakking van je gezicht en een mooiere huidtint. Alright! Bring it on... 

Drie-in-één behandeling

Dit apparaat kan je beschouwen als de achterkleindochter van de Jet Peel maar met veel meer snufjes dus, aangezien de Superboost ook zuigt en vitaminen en mineralen op je huid afschiet in een soort dubbele waterstraal. Een elektrische impuls activeert het vitamine C zuur (denk: het principe van een batterij). Hij is zowat de keukenrobot van de beauty-apparaten kan je wel stellen.

Nog spectaculairder wordt het wanneer de tweede fase met de extra elektrostimulatie wordt uitgevoerd. Door het samenspannen van je spieren -dat aanvoelt als een kleine stuiptrekkingen- worden ze strakker en ontspant je huid waardoor er een liftend effect optreedt. Dit principe heet biofeedback: er wordt een impuls gegeven aan je hersenen om je huid te herstellen. Dus uiteindelijk doet je lichaam het grote werk.

Vlekkeloos

Ook je teint vaart hierbij want de vitamine C verheldert, vermindert pigmentvlekjes en maakt je huid egaler. Het uiteindelijk resultaat mag je twee weken later verwachten.

Cumuleerbaar

Dit apparaat komt overgewaaid uit Israël. Het leuke is dat de behandeling blijvend resultaat geeft, elke behandeling is dus extra gewonnen.

Wat mag je verwachten?

De behandeling is volledig pijnloos maar het tweede gedeelte met de elektroimpulsen voelt heel vreemd aan. Je spieren trekken samen in een soort spasme en dat is best even wennen. Maar de spanning wordt geleidelijk aan opgedreven en je bepaalt zelf hoe ver je wil gaan.

Resultaat

Mijn vel voelt ongelooflijk zacht en gaaf aan na de behandeling. Mijn gezicht voelt inderdaad heel ontspannen en open, soepel en gehydrateerd.

Twee weken later zie je dat mijn gezicht een opfrisbeurt kreeg. Het vel staat wat strakker en heeft een mooie, gezonde gloed, alsof ik net uit de spa kwam of een weekje vakantie achter de rug had. Twee mensen hebben me deze week veel jonger geschat dan ik ben. Misschien is het toeval, maar ik geloof graag dat het heeft gewerkt. Volgende maand ga ik in ieder geval nog eens terug!

Hiervoor kan je terecht bij Ikari in Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162/1B, tel:+32 (0)3 303 77 44.

Hier enkele voor en na’s!

superboost

superboost

Lees hier dat je nachtcrème niet zo veel verschilt van je dagcrème als je dacht!

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Anti-age, Behandelink, Carpe, Esthetische behandeling, Huiderjonging, Ikari, Superboost, Verjongende ingreep.