De nieuwste tatoeagetrend: de helixtattoo
© Instagram @kurtistattoo

De nieuwste tatoeagetrend: de helixtattoo

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Er is alweer een nieuwe Instagramtrend geboren! Deze keer geen gekke wenkbrauwtrend, maar tatoeage. Of beter: een opmerkelijke nieuwe plaats om een tatoeage te zetten. Heb je er altijd eentje gewild, maar zoek je nog een subtiele, delicate plaats? Dan is de helixtattoo misschien wel iets voor jou!

De helixtattootrend is de laatste nieuwe rage op Instagram. Het is de ideale manier om wat inkt aan je lichaam toe te voegen voor al wie niet van grote, zichtbare tatoeages houdt. Deze kleine tattoo kan je perfect verbergen onder je haar. De tekening is een creatieve vervanging van een piercing, maar wie wil, kan de twee ook gewoon combineren.

Door de locatie is de beschikbare ruimte eerder beperkt – je oren zijn nu eenmaal maar zò groot – maar dat neemt niet weg dat velen al zeer creatieve oplossingen hebben gevonden voor dit probleem. De helixtattoo varieert van een delicate bloem tot minimalistische lijnen of zelfs opvallende tekeningen. Instagram puilt, zoals gewoonlijk, uit van inspiratie, dus kijk mee en bewonder!

😭💛 #tatoos #helixtattoo #tribevibe #itsthetrend

Een bericht gedeeld door Tharuka (@tharuka99) op

Overweeg je zelf om mee te doen met de trend en een tatoeage te laten zetten op je oor? Hou er dan wel rekening mee dat de inkt op die plaats snel vervaagt, zeker als je voor een opvallende kleur kiest. Bovendien is de zone ook erg gevoelig, dus slaap er zeker nog eens een nachtje over (of meerdere) als je niet gezegend bent met een hoge pijngrens.

Bron: Distractify

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beautytrend, Helixtattoo, Instagram, Tatoeage, Tattoo.