Move over feather brow! Dit is de laatste nieuwe Instagram trend
© Instagram @saraanddipity

Move over feather brow! Dit is de laatste nieuwe Instagram trend

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

We zijn nog maar net bekomen van die gekke feather brow of Instagram komt alweer met een nieuwe bijzondere wenkbrauw op de proppen. De barbed wire brow, letterlijk vertaald de prikkeldraad wenkbrauw, is de nieuwste trend om uit te proberen.

Het lijkt wel alsof er op het internet wekelijks een nieuwe beautytrend gelanceerd wordt. En het motto is duidelijk: hoe gekker, hoe liever. De allernieuwste trend die Instagram momenteel verovert, is dan ook op zijn zachtst gezegd opvallend. Maak kennis met de barbed wire brow.

Met een goede wenkbrauwgel kan je je wenkbrauwen in bijna elke mogelijke vorm kammen, hoewel we dat over het algemeen natuurlijk niet doen. We vermoeden dus dat make-upartieste Athena Pantington wel in een hele creatieve bui moet geweest zijn toen ze besloot om de wenkbrauwen van een model in de vorm van prikkeldraad te kammen. Een nieuwe trend was geboren.

Of wij erin meegaan of niet, laten we voorlopig nog even in het midden, maar als jij dapper genoeg bent om er thuis mee aan de slag te gaan, heb je enkel een goede klodder stevige wenkbrauwgel nodig. Je kamt je wenkbrauwen vervolgens simpelweg in tegenovergestelde richtingen en voilà, harig prikkeldraad boven je ogen in een handomdraai! Durf jij de look aan?

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Barbed wire brow, Beautytrend, Feather brow, Instagram, Trend.