Hotspot: Ontdek het Happy Skin Kafé by Hélène V.
© Pers

Hotspot: Ontdek het Happy Skin Kafé by Hélène V.

Leestijd: 1 min

Ons land heeft er een nieuwe, unieke aanwinst bij op het vlak van skincare. Onlangs opende het allereerste skincare café de deuren in het Brabantse Alsemberg. Het is dé place to be om even te ontsnappen aan je dagelijkse routine en voor advies van echte huidexperts.

Sinds kort kan je in Alsemberg (nabij Brussel) terecht in het Happy Skin Kafé by Hélène V. voor een volledig nieuw en uniek belevingsconcept dat volledig in het teken staat van een gezonde huid. Je komt er terecht in een prachtig interieur met hout, marmer en koperaccenten, een gigantische muur bedekt met echt mos vormt de groene long van het pand.

Het Happy Skin Kafé biedt drie verdiepingen plezier en ontspanning. Op de benedenverdieping kan je terecht voor een uitgebreide huidanalyse door echte huidexperts. De Happy Skin expertes geven je advies en een programma op maat. Daarnaast kan je in de Happy Skin Suite ook terecht voor Environ gelaatsbehandelingen om er nog beter uit te zien.

Happy Skin Kafé

Pers

Happy Skin Kafé

Pers

Op het gelijkvloers ben je van harte welkom om te genieten van een gezonde lunch of een lekker tussendoortje in een unieke omgeving. Ook drukbezette werkmensen kunnen in het gezellige café terecht voor een snelle businesslunch.

Op de bovenste verdieping vind je tal van make-up- en verzorgingsproducten. In de Brow Bar leer je hoe je de perfecte wenkbrauw creëert en de Nail Bar staat volledig in het teken van gezonde nagels en handen dankzij de manicurerituelen van KOH. Ze hebben ook een selectie parfums en verkopen make-up van het minerale merk Jane Iredale. Het Happy Skin Kafé organiseert ook regelmatig leuke workshops boordevol make-uptips. Een ideale gelegenheid om samen met vriendinnen iets bij te leren en een leuke middag te beleven.

Of je nu wil gaan lunchen in een unieke omgeving of advies wil over je huid, er is voor elk wat wils in het Happy Skin Kafé. Enkel voor een behandeling in de Suite moet je op voorhand reserveren.

Happy Skin Kafé

Pers

Happy Skin Kafé by Hélène V, Zoniënwoudlaan 1, 1652 Alsemberg, open van woensdag tot zaterdag, www.happyskinkafé.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Environ, Happy Skin Café, Jane Iredale, KOH, Skincare.