Guy Laroche: achter de schermen van fashion week
©

Guy Laroche: achter de schermen van fashion week

Leestijd: 1 min

Make-up merk M.A.C. ontfermt zich over de make-up van de show van Guy Laroche en Marie Claire kijkt mee achter de schermen. En het is kleur al wat de klok slaat voor Laroche, tenminste wat de make-up betreft. Want naast al die zwart-wit silhouetten is een kleurentoets zeker niet overdadig.

Eén accent, één kleur

Make-up artiest Kabuki van M.A.C. legt uit dat de looks op de meisjes zelf worden bepaald, voor een individuele make-up. Elk model krijgt één kleuraccent in de Chromaline Colours, op de ogen, de lippen of de wenkbrauwen, afhankelijk van wat hen het beste staat.

We zien heldere kleuren, rood, geel, blauw, … maar ook roze en oranje. En die zijn niet willekeurig. Elke kleur matcht met een accessoire uit de collectie van Guy Laroche.

De basis

Voor de basis wordt gebruik gemaakt van de Pro Longwear Nourishing foundation. Er wordt enkel concealer gebruikt waar nodig en er komt wat Cream colour Base in de kleuren ‘Hush’ en ‘Pearl’ op de kaakbeenderen, om ze te highlighten.

Het haar

Wat het haar betreft zien we vooral wetlook kapsels, met kuif deze keer: strak opzij met een hogere kuif bovenaan, very rock & roll. In Sommige gevallen behouden de meisjes hun eigen krullen.

Het fotoverslag

Bekijk hier de Etam modeshow van fashionweek

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Catwalk, Fashionweek, Guy Laroche, M.A.C, Mode, Trends.