Etam takes Paris: met een runway vol grote namen
© Etam

Etam takes Paris: met een runway vol grote namen

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Met de show van Etam ging Paris Fashion Week dit seizoen met een serieuze bang van start. Fans van het lingeriemerk weten ondertussen wel dat de Etam modeshow een waardige concurrent is van Victoria's Secret.

Sterker: want de lingerie die je bij Etam op de catwalk ziet voorbij paraderen is draag – en vooral – betaalbaar en de celebs of supermodellen op de runway van wereldniveau.

De looks werden geshowd onder muzikale begeleiding van Zara Larsson, Jorja Smith, IAMDDB, Jain. Voor de finale was de eer aan Cardi B. Tijdens New York Fashion Week nog met schoenen aan het gooien in de richting van Nicki Minaj, nu dus live op het podium tijdens de Etam show.

All eyes waren gericht op de celebs, maar zeker ook op de lingerie.

De thema’s waar je ons volgende zomer in kan spotten zijn Wild West, New Marin, futuristisch Iridescence en vooral véél logo’s. Kijk mee:

/

Bridal boomt

Ook bridal mocht niet ontbreken, aangezien bruidslingerie een belangrijk onderdeel is van elke vrouw haar grote dag. Deze collectie kreeg de tot de verbeelding sprekende naam White Byzance toegediend. Die kanten body is zeker iets voor jou.

Grote naam van dienst is topmodel Joan Smalls, die de runway overneemt in een futuristische look gecombineerd met zacht lila. Wie houdt van flashy, moet volgend seizoen dus zeker gaan neuzen tussen het Iridescence thema.

Het heeft zeker iets: een Etam logo geprint op een top, lange sleep of highwaist slip.

Vrijheid

Van onze kant trouwens alleen maar lof voor een lingeriemerk dat zich actief inzet voor vrouwenorganisaties én een positieve boodschap de wereld in wil sturen: de show heet niet voor niets French Liberté. Want vrijheid is de grootste luxe. Dat, en een nieuw lingerie setje.

Favoriete accessoires bij dat setje: een petje een gigantisch veel bling.

Wij voorspellen nu al: s/s ’19 wordt opnieuw zwoel en stylish dankzij Etam. Toch in je lingerielade.

Meer over dit onderwerp?
Lees ook: Borstvergroting? Vind de beste manier voor jouw borsten.  
Lees ook: Tips & tricks: zo kies je de juiste maat van sportbeha. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Etam, Fashion week, Lingerie, Mode, Parijs.