Goddelijke wimpers in één borstelstreek met Lash Paradise van L’Oréal Paris
© L'Oréal

Goddelijke wimpers in één borstelstreek met Lash Paradise van L’Oréal Paris

Leestijd: 1 min

Op zoek naar intens volume en fenomenale lengte voor hemelse wimpers? Dankzij zijn verbeterde formule geeft mascara Lash Paradise van L'Oréal Paris je ogen een paradijselijke look.

Zeg byebye tegen klontertjes en lagen mascara bovenop elkaar, en hallo tegen dromerige wimpers in één borstelstreek met Lash Paradise van L’Oréal Paris. Deze goddelijke mascara is ontworpen om de wimpers met elke borstelstreek een stukje hemelser te maken.

Nieuwe generatie mascara

Lash Paradise is een mascara nieuwe generatie die onmiddellijk volume biedt, superzacht aan te brengen is en uitzonderlijk soepel over je wimpers glijdt. Omdat de mascara verrijkt werd met intens zwarte pigmenten, zorgt Lash Paradise van L’Oréal Paris voor een intens zwart volume en een ongelooflijke lengte, gegarandeerd zonder klontertjes. Dankzij een goddelijke mix van oliën glijdt de mascara soepel over je wimpers, wat het aanbrengen aangenaam en moeiteloos maakt. Zelfs voor heel gevoelige ogen is de mascara geschikt. De formule is namelijk ook verrijkt met wimpervriendelijke ingrediënten: castorolie, verzachtend korenbloemwater en voedende rozenolie. De ideale cocktail om je wimpers te verzorgen en ze onmiddellijk volume te geven. Het borsteltje werd opnieuw ontworpen om het aanbrengen te vergemakkelijken: één streek volstaat voor mooie hertenogen.

Lash Paradise

In de zevende hemel

Droomde je altijd al van hemelse wimpers? Dan is mascara Lash Paradise the way to go. De goddelijke mascara biedt instant volume in een oogwenk! En dat zijn geen loze beloftes: van de 124 vrouwen die werden ondervraagd nadat ze Lash Paradise mascara 8 weken hadden gebruikt, vond 93% dat hun wimpers intenser en volumineuzer waren. Ook bij de instrumentele tests werd een verlengingseffect van +98% gemeten. Indrukwekkende resultaten die deze mascara bovenaan ons beauty-verlanglijstje plaatsen.

Hoe gebruik je de mascara?

Breng eerst een laagje Lash Paradise Primer aan op je wimpers, en boost daarna het volume met mascara Lash Paradise. Begin bij de bovenste wimpers en strijk de mascara uit van de wortels van je wimpers tot aan de puntjes. Doe hetzelfde bij de onderste wimpers. Tip van de professional, Val Garland, Global Makeup Artist voor L’Oréal Paris: “Strijk met het borsteltje tot aan de wortel van de wimpers om zo de illusie van een eyeliner te creëren en je blik nog intenser te maken.”

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met L’Oréal Paris.
L’Oréal Paris

LEES OOK:
De 10 meest gelikete Airbnb’s ter wereld
Amnesty International lanceert T-shirt tegen seksueel geweld
De hipste drankjes van 2021 zitten in een blikje

Commercieel team De artikels van >

Tags: Beauty, L'Oréal, L'Oréal Paris, Make-up, Mascara.