Glittermask: dé Hollywoodsensatie en instagramhype van #glittermask komt nu ook naar België
©

Glittermask: dé Hollywoodsensatie en instagramhype van #glittermask komt nu ook naar België

Leestijd: 1 min

Wie de hashtag #glittermask op Instagram invoert komt daar naast Hollywoodsterren en bloggers een hele resem glittermask fans tegen die gewillig poseren met de zwarte glitter gelei van Glamglow op het gezicht. En terecht want dit masker heeft een heus divagehalte, in tegenstelling tot de vliesmaskers waar je liever niet mee wil gezien worden (al werken die dan weer goed op je lachspieren).

Glamglow won een award om zijn Gravitymud Firming Treatment die gebruik maakt van een marshmallow complex en dropblad om de huid steviger te maken. In het glittermask vind je nu dus dezelfde succesformule, maar dan mét glitters.

De glitters van het glittermask zitten in de gel en zijn zo verwerkt dat ze comfortabel aanvoelen bij het aanbrengen en de poriën niet verstoppen. Zodra het peel-off masker is opgedroogd, verwijder je het makkelijk. Het beste resultaat boek je door het masker volledig op te laten drogen voordat je het verwijdert.

Mid-day #GLITTERMASK fun ✨ @rrayyme @glamglow

Een bericht gedeeld door THE A LIST (@thealist.us) op

Neem maar eens een kijkje op #GLITTERMASK voor de resultaten.

 

Vanaf februari 2018 verkrijgbaar in gelimiteerde editie bij Ici Paris XL, €49,90.

 

Lees hier over het nieuwste reinigingstoestel van Nu Skin, het merk waar Angelina Jolie bij zweert.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Anti-ageing, Glamglow, Glittermask, Masker, Peel off masker, Verzorging.