Het beauty verdict: de automatische reinigingsborstel ageLOC LumiSpa van Nu Skin
© Nu Skin

Het beauty verdict: de automatische reinigingsborstel ageLOC LumiSpa van Nu Skin

Leestijd: 1 min

Een reinigingsborstel die je huid extra éclat geeft? Dat zijn twee vliegen in één klap. Hij reinigt intens, maar op een heel zachte manier. Hij verwijdert make-up en ook de allerfijnste onzuiverheden afkomstig van luchtvervuiling. Dat alles doet hij met een siliconen massagekop waarvan de twee verschillende schijven in een andere richting draaien. Na één beurt merk je al een verschil. Wij waren na één sessie al helemaal overtuigd.

Door de stimulatie van de massage verbeter je de bloedsomloop in je huid waardoor ze meer straalt en ook aan stevigheid wint. Meer bloed wil zeggen meer elastine en dat betekent minder rimpels. Ideaal dus om veroudering en fijne lijntjes tegen te gaan. De reinigingsborstel helpt bovendien ook tegen een grauwe huid, want door de rotatiebeweging scrubt de borstel je huid zacht, maakt het je poriën kleiner en verwijdert het je dode huidcellen zonder te schuren. Reden te meer voor je huid om te stralen dus.

Je maakt gebruik van een reinigingsgel en kan kiezen tussen drie huidtypes: normaal/gecombineerd, droog of vet.

Het beste resultaat bereik je door de reinigingsborstel ’s morgens en ’s avonds twee minuten te gebruiken. En dat mag onder de douche of in bad want de borstel is waterbestendig.

In Parijs mocht ik de borstel uittesten. Ik ben voorstander van reinigingsborstels dus ben vertrouwd met hun werking. Deze siliconen borstels wisten me echter nog eens extra te overtuigen. Mijn rechterhand werd kort gemasseerd met de reinigingsborstel. Het verschil nadien met de andere hand was opmerkelijk en langdurig. Mijn ene hand zag er na enkele uren nog steeds frisser uit. Eentje om te houden dus.

Blijkbaar is onder andere Angelina Jolie trouwe fan van de Nu Skin producten. De actrice doet soms spoedbestellingen wanneer ze op locatie door haar voorraad heen zit. Zo worden de producten op haar aanvraag verscheept naar de meest uiteenlopende bestemmingen. En met Angelina’s gladde huid als referentie zeg ik: voor mij twee graag!

Je bestelt de borstel en bijkomende producten van Nu Skin op www.nuskin.com. Age Lock LumiSpa van NuSkin, € 212,96

 

reinigingsborstel

Laura de Coninck

reinigingsborstel

Laura de Coninck

Mijn rechterhand werd met de LumiSpa gemasseerd.

In de Marie Claire van Februari vind je nog meer trucs voor een stralende huid.

Hier 6 beautytools die je gezien moet hebben

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Agelock, Angelina Jolie, LumiSpa, NuSkin, Reinigingsborstel.