Gespot op Paris Fashion Week: een kleurrijk feestje op de ogen
© Valentino

Gespot op Paris Fashion Week: een kleurrijk feestje op de ogen

Leestijd: 1 min

Als het van de make-upartiesten op Paris Fashion Week afhangt, bouwen we komend najaar een feestje op de oogleden. Kleurrijke oogschaduw was overal en zorgt voor een broodnodige dopamineboost tijdens de grauwe herfst- en winterdagen.

Hoewel oogschaduw in natuurlijke tinten een absolute blijver is, gaan we komend najaar ook met meer kleur experimenteren. Zo spotten we tijdens Paris Fashion Week onder andere knallende magenta roze oogschaduw bij Valentino, volledig afgestemd op de eveneens van top tot teen roze silhouetten op de catwalk.

Lees ook: De beste mascara’s volgens de redactie van Marie Claire.

Bij Saint Laurent waren de pigmenten op de ogen paars, met een donkerdere tint op de oogleden en lichtere kleuren naar de arcadeboog toe. Off White presenteerde dan weer een gele look die eruit zag alsof het met krijt was aangebracht en Giambattista Valli koos voor een subtieler groen streepje eyeliner.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Beauty, Make-uptrend, Paris fashion week.