Mag er wat meer erotiek zijn?
© Madame Rêve

Mag er wat meer erotiek zijn?

Leestijd: 1 min

Gemiddeld gaan we nog maar drie keer per maand uit de kleren, zo lazen we in de krant. Zo weinig erotiek, dat vinden we jammer. Een beetje inspiratie om het lustspel bij te kruiden, kan geen kwaad, tenminste zolang jij er plezier aan beleeft. Peper en zout zijn te vinden in deze twee winkels. Dat kan zachtjesaan en in alle discretie, dus laat de deurdrempel je niet tegenhouden.

Lady Paname

In dit negentiende-eeuwse boudoir met haar antieke meubels voel je je snel thuis. De fluwelen gordijnen en de sensuele geuren stellen je op je gemak. Die erotische cosmetica-collectie met o.a. eetbare massage-oliën, en -kaarsen en het Lady Paname parfum zijn ontwikkeld in de Franse parfumstad Grasse. Een mengeling van jasmijn, mimosa, violet, patchoeli en benzoë stijgt op en doen vrouwen- en mannenhoofden op hol slaan.

Op het dressoir ligt achteloos een masker, een zweepje, handboeien, een massagekaars en vibrator. Vooraan hangt een rek met stijlvolle pikante lingerie in zijde en kant. Lady Paname ontwikkelde ook een eigen lijn van leren accessoires. Voor meer aaibare types zijn er ook struisvogelveren met een handvat in hars. Gelukkig is niet alles even serieus: een serveersterpakje of andere verrassende speeltjes leveren een prettig voorspel op.

Is dit te nieuw, te vreemd, te gek. Dan wordt je ontvangen en begeleid met professionele raad. Het winkeltje bevindt zich in hartje Brussel in de Lievevrouwbroersstraat 5. Telefoon: 02 514 30 35 en op www.ladypaname.love

erotiek

Lady Paname

/

Madame Rêve

Fabienne en Martine, twee vooruitziende dames, richtten twee charmeboetieks op in Waterloo en in Brussel. Hun doel: mannen en vrouwen van hun complexen afhelpen en het taboe rond sensuele seks te doorbreken. Ook hier vind je elegante en prikkelende lingerie, gesofistikeerde panty’s, accessoires voor intieme handelingen, kaarsen, massage-oliën, en ook nog mysterieuze maskers of een delicaat zweepje. Steeds bereid om je bij te staan met uitleg of raad zonder enige vorm van gêne. Je mag in dit chique boudoir op je gemak weten.

erotiek

Madame Rêve

Steenweg op Charleroi, 20 – 1060 Bruxelles (vlakbij het Stefanieplein) – telefoon : 02 539 39 13 

Steenweg op Brussel 241 – 1410 Waterloo. Telefoon : 02 353 21 56

Open van maandag tot zaterdag van 11u00 tot 18u30.

www.madamereve.be

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: Erotiek, Lady Paname, Madame Rêve, Vleselijke liefde.