the happy skin: Wat zijn de geheimen voor een gelukkige huid?
© thehappyskin

the happy skin: Wat zijn de geheimen voor een gelukkige huid?

Leestijd: 1 min

De essentiële stappen voor een gezonde huid? Voeden van binnenuit, beschermen van buitenaf en perfectioneren aan de hand van hoogwaardige producten die je huid de mooiste finishing touch geven. the happy skin is de exclusieve verdeler van drie huidverzorgingsmerken die samen de ideale beautyroutine vormen.

/

NOURISH, CARE, FINISH…

Deze drie pijlers vormen het mantra van the happy skin. the happy skin wil een totaalconcept voor huidverzorging aanbieden. Het verdeelt drie merken die in synergie werken voor een gezonde huid:  Advanced Nutrition ProgrammeTM, Environ Skin Care en jane iredale.

Advanced Nutrition ProgrammeTM maakt gebruik van de kracht van nutricosmetics en ontwikkelt innovatieve voedingssupplementen die de huid van binnenuit ondersteunen en zo gerichte dagelijkse oplossingen voor specifieke noden bieden.

Het merk Environ Skin Care is wereldwijd een referentie op het vlak van skincare en ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde, professionele huidverzorgingsproducten die bekend staan voor het gebruik van vitamine A in hun formules.

Tot slot ontwikkelt het merk jane iredale minerale en zuivere make-up die niet alleen voor een mooie teint zorgt, maar ook de huid gezond maakt dankzij haar zuivere ingrediënten en plantenextracten. Een mooie routine om de natuurlijke schoonheid van de huid te accentueren, ongeacht haar leeftijd.

Op de website thehappyskin.eu vind je het dichtsbijzijnde skincare professional. Advies nodig? Vind de dichtstbijzijnde skincare-professional voor een schoonheidsroutine op maat die is aangepast aan jouw huidtype.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met the happy skin.
thehappyskin.eu

Lees ook:
Shopping: deze blushes zorgen voor de perfecte sunkissed look
Sunday Brush: onze nieuwe favoriete zonnebescherming in poedervorm
Diane von Furstenberg : “Deze expo is puur nostalgie

Commercieel team De artikels van >