Dit zijn de SS20 trends die jouw zomergarderobe nodig heeft
© Instagram @weworewhat

Dit zijn de SS20 trends die jouw zomergarderobe nodig heeft

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Deze zomer mogen we gerust eens zot doen en dat zien we terug in de trends van dit jaar. Waag je aan een monochrome look of denk outside the box met jouw favoriete kleuren. Ontdek al de SS20 trends hier.

/

Zomerswit

We kunnen deze zomer misschien niet op vakantie naar parel witte stranden, wat jammer. Maar dan halen we ze toch gewoon naar onze kledingskast? Wit van kop tot teen manifesteert zich al enkele seizoenen in de streetstyle scene. Het is dan ook heel gemakkelijk te vertalen naar je eigen kleding. Val op in het fel wit of houd het wat serener met ecru of gebroken wit.

/

Kleurenexplosie

Is wit toch nog te braaf voor jou, ga dan voor een rijkelijk kleurenpalet. In 2020 mag alles. Combineer erop los of houd het monochroom in een kleur. Tip van de redactie, denk bij het maken van combinaties aan de kleurenwiel. Tegenovergestelde kleuren gaan namelijk wondergoed samen.

/

Jungle fever

Je zou wel kunnen zeggen dat we deze zomer eindelijk weer in het wild worden losgelaten. Dit mag je gerust letterlijk nemen voor je zomerse outfits. We zien losse maxijurken, ongedwongen tops en beestig leuke accessoires voor deze trend.

/

Denim dream

Denim domineert al decennia lang het straatbeeld. Bovendien hebben we het allemaal in onze kledingskast hangen, lekker handig toch? Voor de zomer ’20 mag je net iets zotter gaan met je favoriete denim pieces. Denk denim on denim, pofmouwen, de opties zijn eindeloos.

/

Tijdloos tailoring

Tussen al de losbandige zomeravonden door houden we het zo nu en dan ook eens wat classy. Trenchcoats, blazers, tailored shorts zijn allemaal kledingstukken die je feiloos van daywear naar eveningwear kan transformeren. Wie durft, kan zich altijd wagen aan een co-ord look.

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees dan meer Marie Claire op: Cocoonen: romantische pyjamalabels om de quarantaine te overleven, 7 handige make-up tips die iedereen met sproeten wil weten en Post-quarantine t(r)ip: Martinhal Sagres Portugal.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: SS20, Trends.