Ontdek de Dior Spa Cheval Blanc Cruise: een wellness op de Seine
© Dior

Ontdek de Dior Spa Cheval Blanc Cruise: een wellness op de Seine

Leestijd: 1 min

Ter ere van de Haute Couture Fashion Week in Parijs blaast modehuis Dior nieuw leven in de emblematische 'bains de la Samaritaine'. Het modehuis opent de 'Dior Spa Cheval Blanc Cruise' aan boort van een boot voor een haast onevenaarbare cruise op de Seine.

‘Een uitnodiging om de kunst van welzijn en excellentie op het iconische adres te herontdekken’, zo omschrijft Dior hun nieuwste spa op de Seine. In hartje Parijs openden ze nabij het prachtige warenhuis La Samaritaine een waar walhalla voor skincare, beauty en lifestyle.

Lees ook: Met de badmode van Eres wordt het een zwoele zomer

Met deze actie laat Dior de geest van de bains de la Samaritaine herleven. De meest luxueuze baden van het 19e eeuwse Parijs waren de voorouders van de moderne spa en uitgerust met ongelooflijke installaties voor die tijd. In de hondertal cabines konden Parijzenaars cosmetische en medicinale waterbehandelingen en stoombaden laten doen. En nu dus ook opnieuw bij Dior, waar de Dior Spa Cheval Blanc Cruise aangemeerd ligt aan Port Debilly tegenover de Eiffeltoren. Tijdens een twee uur durende vaart op de Seine kunnen gasten zich laten verwennen met gezichts- en lichaamsverzorgingen. Per boottocht worden slechts vijf passagiers op het schip toegelaten om zo rust en sereniteit te garanderen.

/

Cheval Blanc

De boot maakt een tocht richting de ultieme spa die Dior onlangs opende gevestigd in het luxehotel Cheval Blanc. Daar nodigt een oase van sereniteit gasten uit tot een holistische onderdompeling in de wereld van het Huis Dior. Beauty-experten werkten vijf jaar lang aan de samenstelling van het verzorgingsmenu.

De boot meert aan van 29 juni tot 13 juli en vaart vijf keer per dag uit. 

/

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Dior, Parijs, Spa.